Aylinak1n Kızlar ben antalyada yaşıyorum malum sıcakları biliyorsunuz. Bildiğiniz eczaneden alabileceğim iyi bir güneş koruyucu krem var mı? Şu dönemde başka nerede satılır bilmediğimden eczane diye sınırlandırdım ama önerilere açığım. Hamilelik döneminde cilt lekelerine karşı da güneş kremi kullanmamız gerekiyor. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Denizyildizii Aylinak1n eczaneden al cnm başka yerden alma. La roche kullanıyorum ben cilt tipime göre bi ürün. Sende eczacıya cilt tipini söyle ona göre bişey versin
Kocaesr Aylinak1n ben de aveneyi çok beğenerek kullanıyorum yaglandirma ve agirlik yapmıyor tavsiye ederim
112alp Aylinak1n doktorum bana solante pregna önerdi ve aldım güzel görünüyor hamilelikte kuallanılan tek güneş kremi sanırım
mertinannesi1 Denizyildizii solante kullanıyorum cok da memnunum kullanım tarıhı uzun olarak satıcıya sorup netten de alabılırsınız. Kutunun kapağındaki kod ile orijinallik sorgulatabilıyorsunuz
112alp 112alp direk eczaneden istettik 190 TL diğerlerinin fiyatını bilmiyorum ama normalde de koruyucular biraz tuzlu 😊
_ilknurr_ 112alp bende arastırmalar sonucunda hamıleler ıcın en ıyısı olarak onu gordum hep bende ondan aldım alanlar kullananlar cok memnunmus
Gizmom 112alp tatilde göbeğimize sürebiliyor muyuz? Bana doktorum baska marka önermişti ama daha almadığım için suan adını hatırlamıyorum
mujdezengin Aylinak1n doktorum bana solante pregma markasını önerdi hamilelikte en iyisi buymuş içecekti önemli gebelikte malum eczaneden aldım
mothers_baby2021 Bende sinoz güneş kremi aldım ,ikili 60 tlydi kampanya vardı , deneyeceğim,dışarı pek çıkmadığım İçin fazla para vermeye grrek duymadım zaren temıuzda Doğum:)
berba87 geçen gün hepsi burada aldım vichy sahte cıktı iade ettim eczaneden aldım özellikle bun sefer vichy tercih ettim cok memnunum ama la roche ve avene güzeldir
Eynur_2147 Aylinak1n solante çok güzel bir ürün eczaneden de alabilirsin biraz pahalı ben trendyol dan aldm çok güzel
selinaren Eynur_2147 pamukkizimm bende solenta almayı düşünüyorum .ama sadece yüz İçin mi ?bütün vücuda uygulayabiliyor muyuz?
Merynurii Eynur_2147 ayy bende solante aldım ama çok yapış yapış yapmıyor mu bende mi ters tepki yaptı anlamadım sıcakta hiç cekilmiyor bir kere sürdüm hemen yüzümü yıkamak istedim verdiğim para boşa gitti 😔
Csm Aylinak1n yıllarca solante kullandım ama cildimi cok kuruttu ve çok beyaz yapıyor. 2 yıldır darphin 50 spf kullanıyorum, cok memnunum. Cildim kuru bu arada.
Mamosunannesi Aylinak1n La Roche almalısn yıllardır kullanıyorum yıkama jeli nemlendirici güneş kremi
Durudefne61 Aylinak1n yüz için hemde bb krem tadında istiyorsanız bioderma öneririm aşırı memnun kaldım https://ty.gl/paytdtnnt Su bazlı olması ayrıca bi güzel yüzünüz taptaze oluyor 😊