CanSuu Kuzusunannesi ben park hayat hastanesine gidiyorum canım sen hangisine gidiyorsun kaç haftalıksın
Kuzusunannesi CanSuu 10 haftalık bend park hastanesine gidiyorum İsmail teker e gittim ama hiç memnun değilim Halil gülden den aldım cumartesi günü için bakalım sen hangi doktora gidiyorsun
Kuzusunannesi CanSuu ya hasan beyden aldım zaten ama cumartesi günü izinliymiş o yüzden Halil güldenden almak zorunda kaldım bende ona gidicem normalde
Kuzusunannesi CanSuu evet baya yaşlıymış gitmedim hiç ilk defa gidicem bende hasan beye devam etcem zaten kesinlikle
Kuzusunannesi CanSuu canım şimdi aradım cuma günü hasan bey varmış sabah ona gidicem sen kaç haftalıksın
Kuzusunannesi -silinmis110- seda hanım benim arkadaşa özürlü dedi başka doktora gitti hiç bişey çıkmadı
-silinmis110- Kuzusunannesi CanSuu Instagram adresiniz varsa isterseniz takip edelim birbirimizi canlar 😊
-silinmis110- Kuzusunannesi ben bir kac kisiden duydum iyi demisler di heralde sans meselesi benhic gitmedim kendisine
-silinmis110- Kuzusunannesi dogru valla her yerde var oyle doktorlar rabbim dogumda hayirlisiyla karsilastirsin hepimizi tv de görüyoruz bebek satanlari cok korkuyorum simdi herkesten