Pakize_dogan ARKADASLAR MERHABA BEN PAXİL(ANTİDEPRASAN) KULLANİYORDUM SUBAT AYİNDA BASLADİM SUAN 7 HAFTALİK HAMİLEYİM DOGRU DUZGUN İCMEDİM İLAC KUTUSU 4 AYDA 28 TANE FALAN OLUYOR COCUGUM OZURLU OLUR MU
SerpilEsra Pakize_dogan kullanma canim ben citoles kullaniyordum doktor hemen kesti birsey olmaz insallah korkma ben hamile oldugumu ogrenenkdr duzenli kullandm
SudeSelennnn Pakize_dogan canım sinirlenmene gerek yok herkes yardımcı olmaya çalışıyo gebeliği öğrendiğinde bıraktıysan bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle doktoruna danış en doğru bilgiyi o verir sana kimse doktor değil burda. Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyo. Kalbini ferah tut rabbim dilediğine göre versin insallah
Pakize_dogan Ya hamileyken kullanmadım zaten Şubat ayında doktor yazdı doğru düzgün içmedim sonra hamile olduğumu öğrendim bugün doktor test yaptır dedi fikir soruyorum
SerpilEsra Pakize_dogan anladim seni. Duzenli kullanmamissin zaten bende diyorumki ben duzenli kullanmama ragmen bir sorun yasamadim. 12 haftalik hamileyim suan. Endise etme.
Pakize_dogan Şubat ayında psikiyatri doktoruna gittim hamilelik yoktu ilaç verdi doğru düzgün kullanmadım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim etkisi olur mu onu soruyorum
Pakize_dogan Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok gerginim düşüncem yokkken kaldım bir de böyle sıkıntılar olunca duramıyorum kalbinizi kirdiysam özür dilerim
SerpilEsra Pakize_dogan bende tedavimi yarim birakmak zorunda kaldm anliyorum seni bende pco oldugu icin tedavisiz olmaz demislerdi hic beklemiyordum hamile kalacagimi ogrenr ogrenmez kestik ilaclari biraz afalladım ama cok sukur bebegimde bende saglikliyiz☺
Pakize_dogan SerpilEsra inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hamilelik psikolojisi diğer sıkıntılar bebekteki sağlık derken cinnet geçirmeme az kaldi mantıklı dusunemiyorum çok zor
SerpilEsra Pakize_dogan ilaclari biraktigin icin bir sure zor zamanlar gecirebilirsin insallah cok sorun yasamadan atlatirsin canim bende cok skldım gunde 5 ilac bir igne oglumda var cok zor geciyor ama Allah buyuk
1_minik Pakize_dogan olmaz korkma ilk haftalar da kimse bilmiyor zaten herşey içiyoruz bence🌸 sen zaten hamilelik öncesinde içmemişsin…1 hafta önce bile bırakmış olsan o ilaç vücuttan çoktan atılmıştır hamile olmadan diye düşünüyorum ..
Zezz Pakize_dogan simdi bi baslik actik kaygi bozuklu panik atakta neler yapiyorsuniz..pandemi surecinde herkeste gelecek korkusu kaybetme korkusu vs olusuyo…ama antideprassn hamilelikte yasak