Aslinur ya yazın tabi ben sabahtan beri ağlamaktan ciğerim çıktı gerçekten çok üzüldüm zaten 22 haftadayım yeni doktor bul anlaşmaya tanımaya çalış nasıl olacak belli değil yani bi yandan onun stresi. Bi yandan da kalbim aşırı kırıldı yani benim gözlüğümün saatimin markasından sanane belki o zamanlar param vardı aldım sonra battık düştük o zamanlardan kalan eşyalarım bana bunlara bakıp nasıl yargılayabilirsin yani beni nasıl böyle bişeyle suçlayabilirsin ya. Ben param olsa tüm paramı çocuğumun sağlığına başarım acımam zaten. Ne biliyorsun ben ne yaşıyorum. Şirketim batmış vergi borcu altında kalmışım.. daha önce çocuğum olmuyor diye gittiğimde de vajinismus olduğumu söyledi, vajinal ultrasonla bakacakken kasıldığım için bağırdı bana ben bugün bi sezeryan bi normal doğumdan çıktım bide senin kasılmanı çekemem dedi düşünebiliyor musunuz sen bir kadın doğumcusun vajinismus kasılması keyfi değil bunu biliyorsun beni nasıl bununla suçlayabilirsin yani. Onda zaten sabrettim sırf iyi bir doktor diye sustum yani sonra bunu yaşadım şaka gibi bişey.. bu olayı da Yeliz hanıma anlattım şaşırdı böyle bişey olamaz ya nasıl olur ben kendisinden savunma isticem dedi ama kendi doktorunun arkasında durur gibime geliyor beni takacağını sanmıyorum pek