milena11 Bu zamana kadar yürüyüş yapmıyordum şuan 26+2 son kontrolde doktor yürüyüşe başla dedi. Kilom biraz fazla gidiyormuş🙈 Yasaklarda var hergün çıkamıyorum gün aşırı 10 bin adım yapıyorum yeter mi sizce 🤔 Siz nasıl yapıyısunuz yürüyüşleri
Hafissee milena11 köpeğimizle 45 dk yürüyoz yürüyebildiğimiz kadar evin etrafında . Suriyeliler parktan cıkmazken biz yürümeye korkuyoruz ceza yicez diye
RuyasMom2 milena11 ya bana da yürüyüş verdi yaa normal doğum şansımı arttırmak için şartmış . Günde 3 kere birer saat yürü dedi 37 haftama geldim şimdi başlıycam bide odemler oluştu hareketsiz kalmamak lazim
Sedagmlksz milena11 10 bin adım çok iyi o kadar yürüyebiliyosanız maşallah ben şuan haftalık 3-4 kere 5000 adım yürüyorum fazlası gitmiyo😄
milena11 Hafissee valla bende sahil kenarında oturuyorum normalde 5 dk evim ama inemiyorum sahile. Evin etrafında yürüyorum mecbur oda napayım 😔
milena11 RuyasMom2 ben normal doğumda düşünmüyorum pek 😅 ama yinede hareket şart dedi 37 haftada çok zor olur 🙈
milena11 Sedagmlksz valla gün aşırı 10bin adım yapıyorum ama şuan evdeyim kapanma bitince işe balicam o zaman bende 5 bine düşerim muhtemelen
Semy milena11 vallahi ben geceleri çıkıyorum. Herkes evdeyken. Aşağı yukarı hergün 6 bin adımı buluyorum 11 haftalık hamileyim. Böyle devam ederim inşallah
Semy milena11 eşim polis memuru o konuda rahatız o yüzden evimizin yakınında bi park var parkı kapatıyor güvenlik görevlileri bir tek biz giriyoruz. Çok şükür o konuda şanslıyım. Gündüz cıkmaya korkuyorum her yer cok kalabalık olduğu için