-Gmz- 7 haftalık hamileyım klozete domestos dökmüştüm sonra cekmeyı unutup oturdum hemen farkedıp kalktım sizce bir sıkıntı olurmu bebeğe hemen kalktım ama beş altı sanıye anca oturmusumdur çok korktum
Vaveyla_ -Gmz- bir şey olmaz canım ama benim gözlerle beyine bir şey olmuş domestos u 3 kere domates okudum. Ne alaka diyorum 😅🤦🏻♀️
Sonay-34 -Gmz- ne olacak ya korkma bu kadar ben enfeksiyona karşı her WC ye gidişimde önce çamaşırsuyu ve sirkeden oluşan karışım döküyorum özellikle iş yerimde
ecmelifinannesi Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz korkma Rabbim onu en güzel en korunaklı yerde yarattı canım benim
-Gmz- Cilekkz-22 çok şükür etmedi ama kokusu keskın olunca bian çok kortum teşekkür ederım içimi rahatlattınız 🥰🥰
Cilekkz-22 -Gmz- sen yine fazla deterjan kullanmamaya özen göster çok fazla kimyasal içeriyor cildimiz içinde iyi değil deterjan kullanırsanda maske tak rahatsız etmesin kokusu
1_minik -Gmz- çocuğun ruhu bile duymamıştır minnağın😂 hem suyun içinde o koku geçirene kadar 5 saniyede😂 herşeye takar olduk yarabbi valla çok iyi anlıyorum sizi🌸