Burcukardelen 12+6 oldum bugüne kadar hiç kusmamıstım ama bugun kahvaltı yaptığımdan beri ne yesem kusuyırum su icsem bile kusuyorum korktum açıkcası sizdede böyle durumlar var mı acaba
Burcuckmk Burcukardelen bende kusan bir gebe degildim ama hic olmadik zamanda çıkardığımi biliyorum hatta 20 li haftalarin sonuna doğru bile olmuştu bence normal
SerpilEsra Burcukardelen sabahtan aksama kadar araliksiz kustugum oldu serumlarla idare edebildm bu aralar daha iyiyz 12 haftalik olduk
Linaasel Burcukardelen doktoruna danışarak ONZDY 8 mg al beş dakka içinde kesiyor bütün gün rahatsın ağızda eriyen tablet
Hilalgk Korkmana gerek yok canım bnde oylrydim kusmaktan gözüme kan oturmuş kılcallarım zedelenmişti ama çok şükür bişey olmadı geçiyor zamanla 18 den snra azaldı bende bitti yavaşça
Burcukardelen Hiç kusmamıstım iste o yüzden biraz korktum yemek yiyemiyorum ilk hamileliğimde hep küstüm hiç aralıksız ama bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum kesem yırtılmıştı o yüzden bebeği almışlardı korkma nedenimde bu ya bu da giderse