Busra_0738 39+3 gelmiyor gelecekte olan kasık ve bel ağrısı dışında bişey yok 😏 gelsin istiyorum artık beklemek çok zor geliyor hele son günler hiç geçmiyor sanki
Ahsen51 Busra_0738 sizinle aynı hafta aynı gündeyim sabah ezanından bu yana sancim vardı ara ara gelip giden öğle gibi de nişanım geldi şuan sancılarım düzensiz düzene girmesini bekliyorum umarım aksama kalmadan gelir kizim😍
Hilal2205 Ah ah o haftalarda bende geldi gelecek diyordum 41e geldik perşembe yatış aşırı heycanlıyım umarım siz o haftalara gelmessiniz beklemek çok zor 🤪
Busra_0738 Ahsen51 yaa benimde bek agrım cok adet sancımda oluyor ama şiddetlenmiyor ve nişan su falan yok 1 hafta 10 gündür var bide bu ağrılar
Ahsen51 Busra_0738 Bende de öyle 1 2 haftadır hep vardı ağrılarım ben ne zaman umudumu kestim gelmeyecek artık dedigim günün bigun sonrası gelmeye kalktı hanimefendi 😅😅 cok fazla dusunmeyin bence ne kadar çok beklersek o kadar gelmek istemiyirlar akışına bırakın 🤗
Ahsen51 Busra_0738 ay inşallah bugün doğururum da yarında size yazarim kısmet olursa. Ama ağrılarınız varsa yakindir bence
Busra_0738 Ahsen51 yok 2.🙂 Ama ilkinde de kontrol diye gidip dogum yaptım yatış verdiler ilk dogum gibi geliyor bana şuan ondada ne nişan ne su hiç bişey gelmemişti agrım da yoktu onda ama 2cm açılmama olunca bırakmamıştı doktor