Lalihhhh Sizde de kasık,bel ve bacak ağrıları oluyor mu? 2 gündür kasığımin alt kısmına bebek basınç uyguluyor ve ağrı yapıyor doğum yakın mi acaba? sizde durumlar nasıl?
Aslihanilhan Lalihhhh dinlenince geçiyorsa bi sıkıntı yok demektir canım bende 37 deyim dün temizlil yaptım ve öldüm resmen ağrılardan uyuyunca geçti . Ama tabi arada sancı ağrı oluyor . Artık vücut kendini alıştırıyor doğuma . Nst ye giriyorsanız eğer bi sıkıntı yoksa korkmayın
annelinkoo Lalihhhh ben de 37 nin içindeyim doldurmadım henüz ama belime ara ara bıçak saplanır gibi oluyor bel ağrım şiddetlendi iki gündür bir de bebek çok sert darbeler wuruyo sizlerde de böyle mi ?
Lalihhhh Aslihanilhan zaten yorucu bir iş yapmıyorum.sadece yemek , sahur hazırlığı o.kadar bir de ev toplama işi başka bir iş yapmıyorum , dün geceden bu yana yatiyorum ama yok çok baskı var özellikle bugün
Lalihhhh 8899ilknur İlk bebeğim korkum ve heyecanım var ama bir yanım da endişeli yasaklardan annem gelemez şuan düşüncesi var ama tabi ALLAH en hayırlı zamani bilir
Aslihanilhan Lalihhhh başı kanalda dedi mi doktor o yüzden sir baskı hissi o bende de var panda gibi yürüyorum çoğu zaman . Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi . Artık az kaldı . Kaç kilo olmuş sizinki. Benim 2800 dedi doktor
Lalihhhh Aslihanilhan En son 36+0 da gittim nts de sancı çıkmadı ,17 Mayıs’ta tekrar çağırdı bebek dönmüş dedi, 5.560 gram çıktı bebeğim biraz minyon bir bebek dedi ,8 gün oldu şuan ne durumda bilemiyorum
Lalihhhh annelinkoo kasık bölgemde acı oluyor sadcee başı ile bastirince bir de ayağı ile göğsümu çok acıtıyor artık tekneden ziyade içerdeki hareketlerini hissediyorum yer degistirisinj karnım dalgalanıyor🤭
annelinkoo Lalihhhh ewet işte bende de öyle cok sert wuruyor karnım yamuluyor dalgalanıyor felan 🤦🏼♀️🤣 baskı benim de war ama ara ara oluyo basını aşağıda hissedebiliyorum