MerveDurr alimerve ben allah nasip ederse melek sare koyucam zeynep sare de vardı tercihlerm arasında🤩
Leylaalin alimerve Nazlı ismini önere bilirim benim kızım çok nazlı bi hareket etsin diye babasıyla evde kaç uğraş yapıyoruz özellikle babasına çok nazlı dedim kızım ismini önceden seçmeseydim ismini nazlı koyardım 😂
Mom54544 alimerve Amine ye takmış durumdayım 2 3 gündür 😊 bekarlıgimdan yani 6 7 sene öncesinde Asel ismini ilk duyduğumda çok sevmiştim ilerde kızım olursa koymak isterim diye deyip dururdum kendimce şimdi yüzde 80 kızımız olcak eşime 2 isim sundum Asel Öykü yada Asel Lina ikisinide pek sevemedi gibi geldi bişey demese de ama şu son 2 3 gündür nedense Amine ye döndüm eşime demedim daha bunu buna da bişey bulur diye 😂
Zyneepemree alimerve yeni isimlerden çok eski isimler daha çok hoşuma gidiyor . İnşallah bi gün kızım olursa adını Elif Sare düşünüyorum . Kulağa çok hoş geliyor bence . Tabi tek isim düşünürseniz bilemiyorum
Mom54544 alimerve Etrafta yok kimse de çevremde ama beğendiğim güzel can alıcı bı isim olursa eğer çevremde olsa da koyarım öyle takılmam da 😊 inşallah istediğin içine sinen bı isim koyarsınız canım ❤️
Oceanqueen Benim adim elif 🥰 cok seviyorum ben de ismimi. Bir de nefise ismi cok hosuma gidiyor belki seversiniz.
Nrsn [silindi] bende kızıma beyza ismini düşünüyorum 🥰 karakter olarak nasıl nazlı mı falan ne bilim isimlerin ozelliklerini taşırlarmış ya😀