cnn34 hamile olduğum halde negatif sonuç verdi diyenler olmuş böyle bi durum yaşadınız mı acaba? bu test markası sorunlu mu
Annesininkuzusu01 cnn34 6 aylık hamile kalma sürecimde herhangi bir yanılma görmedim. 1-2 saat sonra kuruma çizgisi oluyor sadece o da yanıltmasın
Purpura26 cnn34 Valla canım ben hamile olduğunu o testle öğrendim yumurtlama takibinide yapıyordum. Değerim daha 17yken silik çizgi çıktı. Erken gebelik testi aldım ondan ki çizgi de aynıydı yani bence baya iyi bir test
cnn34 Purpura26 Kvsraykt MerveSglk95 Annesininkuzusu01 teşekkür ederim benim adetime 2 gün var yaptım negatif çıktı merak ettim acaba yanılma payı varmıdır diye yok sanırım bu ayda da 🙁
Nurunannesiii12 cnn34 3 ay kullandım 3 fu gebe olduğumu öğrendim.gayet güzel başarılı toplu alıyordum.bi alışveriş sitesinden☺️ icin de 2 gebelik 1 erken gebelik testi de oluyor.gayet basarili bi marka
okunmusciklet cnn34 bende adetim 2 3 gün kala yapmıştım negatif çıktı hatta o sinirle evdeki koltukları falan kaldırdım yer değiştirdim ettim sonra adetim 4 gün gecikince test yaptım tekrar pozitifti
Demir2015 cnn34 benim adetime 5 gün kala pozitif gösterdi ertesi gün kan tahlilinde beta 47 çıktı hamileyim ben bile şaşırdım beta düşükken bu kadar erken pozitif göstermesine
cnn34 Demir2015 erken yumurtlamışsınız demekki benim 36 ydı idrarda öğrendiğimde ama adetin ilk günüydü ama zaten sağlıklı gebelik değilsi