bsra1321 Pelin_12 akçalar yeni yerleşim bölgesi, araçsız ulaşım zor, nilüfer merkeze de otobüsle ile yarım saat sürer yol..çok tavaiye etmem doğrusu
Minecnbs Pelin_12 merkeze ulaşım konusunda zor olabilir canım ama en onemlisi eşinin isine yakinda olması
Krizantem_ Pelin_12 Sanayi ve tekstil şehri olduğu için iş imkanları yüksek iş konusunda sıkıntı yasamazsınız .
Nehirimmm06 Krizantem_ hayır merkezdeyim nerede var kentsel dönüşüm panayır Demirtaş millet mahallesinin aşağısı arabayatağı daha aklıma gelmeyen yerler hangisinde kentsel dönüşüm var ??????
Krizantem_ Pelin_12 Maalesef sakin bir şehir değil ben bursaliyim doğma büyüme eski Bursa nerde şimdi ki nerde nüfus o kadar arttı ki çok kalabalıklaştı trafik dersen berbat.
Cansu60 Pelin_12 canım bursada yasıyor aılem ben evlendıgım ıcın baska bır sehırdeyım ış ımkani bence var ıyı zaten Bursa fabrıka ve tekstıl yerı esının bır meselgıde varsa ıa bulabılır kolaylıkla
Krizantem_ Nehirimmm06 Cumhuriyet mahallesi fsm ataevler nilufer metro istasyonunun oradaki evler de kentsel donusum yeni yapildi soğanlı hamitler yunuseli ulus yenimahalle aklıma gelenler..
AnayimBenAna_ Bursa’da yaşayacaksan en güzel ilçe nilüfer ama semt olarak araştırman lazım Nilüfer’e bağlı olup teeeee Bursa’nın dışında çok semt var canım :) en tercih edilebilir olanları Ataevler Fethiye Beşevler Konak vs :)
Hilalkorkmaz Pelin_12 bursama aşığım ben sonradan biraz ülke olarak sıkıntı çekiuorız ama yasanılacak en güzel yerlerden biri yazı ayrı kışı ayrı sanayi ve tekstil konusunda bir numara doğdum doğalı bursadayım gelecekseniz şimdiden hoş geldin diyelim
Krizantem_ Nehirimmm06 5 tane mi saydım?evet ihtiyacı olan çok yer var bunu kabul ediyorum ama hic yok gibi konuşmuşsunuz..