HilalYlmz Selam kızlar İstanbul Avrupa yakasında renkli ultrason için önerebileceğiniz bir yer var mı?
HilalYlmz HilalYlmz ve nasıl gitmem gerekiyor aç mı tok mu, tuvalete sıkışık mı olmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim 😇
Dilekcnkn HilalYlmz Bht clinic var oraya gideceğim arkadaşım oraya gitti çok memnun kaldı bende orada takipliyim ücret geçen gün aradım 780 dedi
Kayraninannnesi HilalYlmz Esenyurt Esencan Hastanesinde yaptırdım 550 TL 🙏 aç tok fark etmiyor tatlı çikolata vs. yemeyin bebeği incelemek zorlaşıyor
Mom789 HilalYlmz ac tok farketmez kan vermeyeceksin sonuçta İdrara sıkışık olmayacaksın mesane bos istiyorlar
busraslan1 HilalYlmz Ali ekize gittim. Tok olmak gerekiyor, sıkışık olmamanız lazım. Birde çikolata falan yemeyin ilk başta. Çok hareketli olunca da bakmak zor oluyormuş
mucizeannesi1 Benim gittiğim doktorlarım özel muayenesi var . Her gittiğimde renkli bakılıyor. Muayene ücretine dâhil oluyor . (150 lira ) 1 . Gürkan AĞRALI -HALKALI da 2 . EBRU COŞKUN - gaziosmanpasa kucukkoyde