Mutluluknedirkii Kızlar 13+6 haftalık hamileyim doktorum %90 erkek dedi ama bacağını tam açmadı sadece çıkıntı görüyorum dedi . Bu haftalarda yanılma yaşayan oldu mu?
Sevgi_123 Mutluluknedirkii Bu haftalarda kesin cinsiyeti söylemiyor zaten hiç bir doktor tahmini bişey söylüyorlar yani Bi sonraki kontrolünüzde kızda diyebilir erkek de kesin Bi şey dememiş
Minikkelebekrg Mutluluknedirkii yani yanılan oluyo tabi ama 14 haftalık olmuşsunuz bide erkek demiş pek yanılacağını sanmıyorum🤗
Sevgi_123 Mutluluknedirkii Sağlıklı olsunda kız da olur erkek de bende çok kız istemiştim ama erkek olucağı da içime doğuyordu
Mutluluknedirkii Sevgi_123 aynen öncelikli sağlıklı olsun ama emin olamıyorum nedense kız hissediyorum bende 😂
Mutluluknedirkii Minikkelebekrg ilk hamileliğim kız olmasını çok istiyorum 😂 birde 3 dayım 4 amcam var onlarında çocukları erkek 3 kız kuzenim var sadece eşimin ailesinde de 21 senedir kız çocuğu yok😂
_merveksk Benimde doktorum öyle demişti bizimkide göstermiyordu bağdaş kuruyordu hep erkek tahmin de bulundu net birşekilde de oğlumuz olucağini ögrendik ikiside tuttu😁😘