Busminee Ben doktorumdan memnunum Aret kamara gidiyorum ama erkek olduğu için eşim ve ailesi ciddi baskı yapıyor Nedret geldi artık güvenilir kadın doktor önerisi yapar mısınız lütfen
Dilekcnkn Busminee Doğumada girmesini istiyorsan bht clinic var ama ücretler biraz pahalı eşimin ailesi değilde doğum içinde benim eşim istemiyordu bende eski yaşadığım doğumdan kaynaklı istemediğim için bu hastahaneyi seçtik 🤷♀️Neslihan bahat
34Kubra Busminee Burcu Aydın Boyama var. İnstegramdan bakabilirsiniz. Ben evime yakın diye başka bir doktora gidiyorum. Doğuma yakın Burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum.
mummy_mom Busminee ben özel kliniğe gidiyorum dr. figen ezen işler.şişli de yeri.çok memnunum işinin ehli bi doktor .tanidigim tum arkadaslarim figen hanima gittiler.normal doğum taraftarı.doğumu da anlasmali oldugu hastanelerden biri olan türkiye hastanesinde olucam.tavsiye ederim.
Busminee 34Kubra ben gittim kendisine memnun kalmadım sürekli farklı doktorlara yönlendiriyor guatr için iç hastalıklarına falan gibi medipol de doktorlarında çöp tavsiye etmem Prof kadar gittim orda hiç bir şeyden anlamıyorlar bana çok erken haftada ilaç verdiler vermemeleri gereken baya sıkıntı yaşadım
eaaysenur 34Kubra bende kendisine gidiyorum 7 aylık hamileyim ve çok memnunum her konuda siz sormadan her kontrolde yapılması gerekenleri söylüyor çok ilgili, sormak istediğim acil şeyler olunca mesaj atıp cevap alabiliyorum kesinlikle tavsiye ederim 🥰
Swlatmn Busminee bence önyargılısnız bende Esenler medipole gidiyorum gayet memnunum ve bunu 4 hastane değiştirmiş biri olarak söylüyorum acayip ilgililer
Busminee mummy_mom İnstagram adresi ver mı acaba iletişim numarası alsam bi arasam doktoru siz kaç haftalık gebesiniz
Kayraninannnesi Busminee Esenyurt Esencan Hastanesine gidiyorum Sevinç Mammadova 🙏 o kadar memnunum ki
KaderAhmet Kayraninannnesi ya gerçekten mi ben esencana bir kere acile gittim düşük yapmıştım doktor düşük yaptığımi bile anlamamıştı sağ olsun ilgilenmeden eve göndermişti .ama.nobetci doktordu tabi . Sizin doktorunuz naisl muane ücreti nedir bilgi verir misiniz . talihsiz olaydan dolayı pek güvenemiyorum şuan da ama.rvime de yakın diye hep aklımda da ksliyor
Kayraninannnesi KaderAhmet canım ben çok memnunum gayet ilgili bir doktor çok şükür istediğim zamanda ulaşabiliyorum 120 TL muayene ücreti bir kere daha hamile kalsam yine Sevinç Hanıma giderim 🙏
Efeela KaderAhmet ilk doğumumu esencan da yaptım ben de. Süreyya hocaya gidiyordum ve ondan da hastaneden çok memnun kaldım. Fakat eve biraz uzak kalıyor esencan. O yüzden bu hamileliğimde Reyap a gidiyorum. Reyap tan da memnunum ben. Esenyurt Beylikdüzü tarafındaysanız düşünebilirsiniz iki yeri de 🌼
Busminee damla____ damla____ ben Figen hanımın muayenehanesini aradım 300 TL nakit 350 TL kart la muayne ücreti çok da uygun geldi deneyeceğim ib
Dilekcnkn damla____ Muayane 304 doğum 8500 ben daha önce bu hastahanenin başka bir şubesi diyim gittiğim için indirimden yararlanıyorum muayanr 247 doğumda 7200 e anlaştım