lily-11 bebek için kayınvalidem bol bol kıyafet koymuştu zaten bu muhabbet çıkmadan önce, olurda fazla kalırsak hastanede diye, onları hiç ellemedim, 1 tane hastane çıkışı, 4-5 tane yedek zıbın, 2 tane yedek takım, ağız mendili, çorap şapka, emzik, biberon, bebek bezi, ıslak mendil, müslin örtü, penye ve kalın battaniye.
Kendim için de farklı şehirde doğum olacağı için fazla fazla koydum, bir de eğer bebek küveze girerse anneyle bebeği ayırmıyorlarmış aynı odada kalıyomuş, ne kadar yatarız bilemediğim için 3-4 takım pijama koydum, bi tane elbise gecelik, çıkarken gitmeye rahat kıyafet, çorap, terlik, 3 tane emzirme sütyeni, 2-3 tane atlet, 4 tane külot koydum. 1 paket depend külot bir pakette normal lohusa pedi aldım, hastane çarşafları hiç içime sinmediği için çarşaf ve yastık kılıfı koydum, havlu diş fırçası ve macunu, duş jeli ve şampuan da aldım ne olur ne olmaz diye 🙈 bunlar dışında göğüs ucu kremi, pişik önleyici krem, göğüs pedi, pet bardak, su ısıtıcı. 😂😂 Aklıma ne geliyorsa doldurdum yani 😂 farklı şehir olmasa bu kadar almam ama acil ihtiyaç olsa gel git sorun oralarda bulmak sorun o yüzden hazırlıklı gidicem 🤗 özellikle kendime pijamayı çok koydum çünkü Doğumdan sonra çok terliyomuş insan hep öyle diyolar, ben normalde de çok terlerim o zamanı düşünemiyorum 🙈