busraslan1 Sefaköy medipole giden arkadaşlar hangi doktordan memnunsunuz. Ben Elif alaça ve Naile hanıma gittim hiç memnun kalmadım 😔 birde güncel doğum fiyatı bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ❤️
Dilekcnkn busraslan1 Doğum ücretlerini bilmiyorum oraya gitmediğim için iki doktora gittim ben orada tülay hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum çok soğuk biri sen sormadığıj müddetçe ağzını açığ tek kelime etmiyor birde kesemi görmeye pelin hanıma gittim bir sefer gittim ama tatlı bir bayandı sonra değiştirdim zaten
Armanc busraslan1 ben serıfe Tuğba kahramana gıdıyorum ve memnunum herseyımle ılgılenıyor ayrıntılı tıkalı bıraz gebelıgım benım bakıyor ıgnemın ılacımın takıbını yapıyor deneyin ıstersenız
busraslan1 Dilekcnkn yan sokağımda böyle bir hastane var ve bende uzak başka bir hastaneye gidiyorum 😔 yol yoruyor maalesef. İyi bir doktor bulursam tekrar medipole devam ederim diye düşünmüştüm
Dilekcnkn busraslan1 Ben oraya gittiğimde elif hanıma herkes sıra almıştı içimden dedim ki herhalde çok beğeniliyor ama herkesde aynı olmuyormuş doğuma parada versen gelmiyorlar , telefonda vermiyorlar bilemedim o hastahaneyi anlamıyorum hiç 🤷♀️🤷♀️
busraslan1 Dilekcnkn değişik. Normalde medipol iyi olur ama burası hala oturmadı. Para verince de gelmeyen doktor ne biliyim tuhaf biraz 🤦♀️
Dilekcnkn busraslan1 Evet benim arkadaşım gidiyordu sormuşlar ama nöbetçi olursam gelirim ancak demiş tabi insan 9 ay boyunca takibini yapan doktorun gelmesini istiyor normal olarak ben beğenemedim o hastahaneyi bir türlü 🤷♀️
busraslan1 bsrkaplan Tülay hanıma da çok kötü yorum yapılmıştı. Ay bilemedim her doktorun seveni de var sevmeyeni de 🤦♀️