endobeybi fundacbn ben de 26ya kadar 9 kilo almıştım. 26′dan 36ya kadar 1 1,5 kilo aldım. Tek fark düzenli yürüyüşe başlamış olmam. Fazla dikkat etmiyorum
fundacbn @Merve444 elden bir şey gelmiyor illa o kilolar alınıyor bence 😄 Sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize 🙏🏻😌
fundacbn @SedaCeki haklısınız kesinlikle ben de tatlıyı fazla kaçırdım yürüyüşümü aksattım artık daha dikkatli olucam. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🙏🏻😌
fundacbn @VeraVrea Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻 Evet bebek gün geçtikçe büyüyor kilo alıyor biz de alıyoruz yapacak bir şey yok sanırım biraz dikkat edicez olduğu kadar artık 😊
fundacbn @Anneyizbiz maşallah ne güzel 😊 Ben de dikkat etmeye başlıycam artık düzenli yürüyüş biraz doğru beslenme sanırım işe yarar 😊
HavvaMerve fundacbn Kafana takma canım☺️ Benimde boy 1.70 50 kiloydum en son geçen ay kontrolde 62 çıktım 🤦🏻♀️ Ama hiç tınlamıyorum kiminin bünyesi hızlı kilo alıp veriyor ikinci hamileliğim ilk kızımda da çok almıştım hemen verdim verirsin ☺️
fundacbn @endobeybi gerçekten çok iyi maşallah 😊 Ben de yürüyüşü aksattım biraz o yüzden oldu tatlıyı da fazla kaçırdım 🙊 Hatalarımın farkındayım artık daha dikkatli olucam. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🙏🏻😌
endobeybi fundacbn hıı ben tatlı yemiyorum günde bi iki kare çikolata dışında. Yani canım istemiyor, bi çatal alıp bırakıyorum. 🤡
fundacbn @HavvaMerve inşallah canım 😊 Çok takmamaya çalışıyorum kafama bebeğim sağlıklı olsun da gerisi olur gider zaten 😌
fundacbn @endobeybi ben de hergün değil ama yediğim günler abartıyorum sanırım 😄 Halbuki kızım olacak ama nedir bu tatlı aşkım bilinmez 🤔😄
Ezgice0 15 haftada 2 kilo aldım bulantılardan yiyemiyorum. Ara ara serum takviyesi alıyorum şuan bile hastaneden yazıyorum 😂 inşallah benim de iştahım açılsa da yesem dört gözle bekliyorum
fundacbn @Ezgice0 çok geçmiş olsun inşallah biran önce eskiye dönersiniz iştahınız da çok çok açılır umarım 🙏🏻😌😌