Merve444 çok iyi 👍😄
Ahh bu kilolar 😔 28+1
fundacbn bende biraz once tartildim 29. Haftadayim 11 kilo almisim ki ilk nerdeyse 5 ay hic kilo almamistim ben. Sabah asiri kahvaltilarima ve tatli krizlerime elvede dedim bugun sadece bebege faydali beslenmeyi dusunuyorum artik. Bende normal dogumu cok istiyorum. Fakat bu durumu bunalim haline getirmeyin icinizde bir can var elinizden gelenin en iyisini yaptiginizi bilirseniz kimse caninizi sıkamaz.
fundacbn ben de on kilo aldım henüz 25+4 teyim. Ve yataktayım üç hafta olacak. Bu sekilde kilo almamak imkansız ot mu kemireyim 😣 bir de arastırdıgımızda 11-15 kilo normal diyolar. Bu saatten sonra her hafta yarım kilo alsak ideali o diye biliyorum ama naısl olcak bebek bile 250 gr alıyor haftada
@Mervekaynak evet sanırım doğum zor olmasın diye istemiyorlar. Sağlıklı doğsunlarda napalım kilolarımızı veririz 🙏🏻😌
@Berrinsahinn dimi bence de çok değil 😊 İnşallah güzel bir şekilde tamamlarız hamileliğimizi 🙏🏻😌
- Düzenlendi
fundacbn diyet yaparsan almazsın
Ben diyet yapıyorum 26. Haftamda iken başladım diyete o zaman kadar 7 kilo almıştım. 3,5 kiloyu geri verdim. 3,5 kilo kaldı gebeliktr aldığım bir aydır hep verdim hiç almadım.Diyet çok önemlş hamile adayları çocupa yarasın diye çok yanlış besleniyor bende öyle idim .Eğer rahatsız oluyor iseniz diyt lstesi alın.çok faideli olur çocuk alır kiloları sizden de ödem felen gider şimdi 29 hafta üç günlüğüm
@Anneyizbiz maşallah ne güzel 😊 Ben de dikkat etmeye başlıycam artık düzenli yürüyüş biraz doğru beslenme sanırım işe yarar 😊
fundacbn Kafana takma canım☺️ Benimde boy 1.70 50 kiloydum en son geçen ay kontrolde 62 çıktım 🤦🏻♀️ Ama hiç tınlamıyorum kiminin bünyesi hızlı kilo alıp veriyor ikinci hamileliğim ilk kızımda da çok almıştım hemen verdim verirsin ☺️
@endobeybi gerçekten çok iyi maşallah 😊 Ben de yürüyüşü aksattım biraz o yüzden oldu tatlıyı da fazla kaçırdım 🙊 Hatalarımın farkındayım artık daha dikkatli olucam. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🙏🏻😌
@HavvaMerve inşallah canım 😊 Çok takmamaya çalışıyorum kafama bebeğim sağlıklı olsun da gerisi olur gider zaten 😌
@endobeybi ben de hergün değil ama yediğim günler abartıyorum sanırım 😄 Halbuki kızım olacak ama nedir bu tatlı aşkım bilinmez 🤔😄
15 haftada 2 kilo aldım bulantılardan yiyemiyorum. Ara ara serum takviyesi alıyorum şuan bile hastaneden yazıyorum 😂 inşallah benim de iştahım açılsa da yesem dört gözle bekliyorum
fundacbn bnde 23 haftaligim 2 kilo almışım