Evet sonunda bende yazabiliyorum buraya cok şükür 14 mart günü yavaş yavaş karın ağrısı gibi bel ağrısı gibi değişik agrilarla basladi sancim ki ben bunun sancı oldugunu bile bilmiyorsum çünkü ilk hamileliğimdi bide son zamanlarda iyice agirlastigim için çok da orali olmadim sanci değildir diye düşündüm akşam üstü yürüyüş falan yaptim akşama da bu ağrılar kendini baya baya hissettirmeye basladi ama bi düzeni yoktu hemen hastaneye gitmek istemediğim için bekledik gece üç gibi falan ağrılarım artmaya basladi hem korku hem heycandan gitmeye karar verdik hastaneye vardik sadce 1 cm acilmam olduğunu daha yolum başında ve bunun ne kadar süreceğini bilemediklerini eve gitmem gerektiğini söylediler bende hem üzüldüm hemde korktuğum için biraz da mutlu oldum açıkçası sabaha kadar cektim sanciyi öğlen tekrardan dayanamayip kendi doktoruma gitmeye karar verdik o kadar çektiğim sanciya rağmen 2 cm bile olmamisti doktor yatişıni yapalim bu sekilde bekleyelim dedi ve bana saat 5 6 gibi suni sanci verdiler benim sancilarim saatler ilerledikce daha da artmaya başladi acilmam cok az oldugu icin suni sanciyi kapalim sabah devam edelim dedi ebe ama oncesinde bi konttol edelim dedi ve catala ciktimda saat 12 de bi anda acilmam 6cm olduğunu söyledi ben epidral istediğimi daha önce söylemiştim ama bu saatten sonra gec artik yapilmasina gerek olmadığını boyle giderse iki uc saate doğumun olacagini söylediler beni daha bi korku sardi çünkü ben normal dogumu epidural olacağım için kabul etmiştim daha sonrasinda suyumu patlattılar işte asıl ağrılar o zaman başladı kimseyi korkutmak istemem herkesin acı eşiği farklıdır ama cok zor gecti benim için saat bir buçukdan sonra dogumhaneye aldilar beni ama hem benim ikinmayi tam yapamamandan dolayı hemde bir cm falan daha acilmami beklemek istediler tekrardan odaya götürdüler duşa girdim ve 2 gibi tekrardan aldilar dogumhaneye yine ikinmayi cok fazla yapamadim sancilardan dolayi ebe yardimiyla 2-20 de küçük prensesime kavuştum cok şükür ilk başta ağlamadı son anda kakasını yemiş onu temizlediler onun için ten tene temas olmadi malesef uzaktan izledim şuanda aklimda kalan cok küçük ben nasil tutacam diye ağladığım di daha sonra bebeği kontrollerini yapmak icin bebek bakim odasina götürdüler benim dikişler biraz uzun sürdü daha sonrasinda odada kavustuk kizimla cok güzeldi kokusu elleri yüzü Allahim isteyen herkese nasib etsin inşallah en cok tavsiye edebilecegim depent kesinlikle alin ben 5 6 paket kullandim evdede buyuk rahatlik oluyo ben doğum hikayelerini okumayi cok seviyordum insallah sizi sıkmamasımdır