Semakacan Kadirvemalik maşallah canım iyi yine sağ salim olsunlar da ne zayıf bebekler büyüyüp tontis oluyor 😊
Elisa Semakacan Aynen öyle canım bebeklerimiz sağlıklı dünyaya gelsinlerde bu ağrıları sızıları unuturuz😊
1987gokce Kadirvemalik herhalde bugün doğurcam çok ağrım var yürüyemiyorum eşimde dünya kupası derdinde şuanda
Kadirvemalik 1987gokce ah bu kocalar zaten. Bizi dogumhaneye aldiklarinda da yerlerinde durmazlar heyecandan.😋
Semakacan 1987gokce aman canım vaktinde olsun doğumlarımız ya bütün adamlar şuan o dertte galiba benimki de aynı tv den bir an ayırmıyor gözlerini 😀
1987gokce Kadirvemalik 34+5iz tam alt göbekte ağrı Karnım çok sert bebeğimde az harekete ediyor. Yürüyemiyorum 10 adım bile
1987gokce Kadirvemalik maç bitsin gideriz acelen ne diyo ölür müsün öldürür müsün? Vallahi bizim onda birimiz kadar hassas değiller
Sibel3434 26 haftalık iken bende de başladı doktoruma.soyledim normal dedi 32 haftalık olduk halen agrım.var yatakta dönerken agrım oluyor normal.yururken ederkende bu hafta gidecem sorucam neden oluyor diye
1987gokce Semakacan Allah razı olsun canım sağolasın. Ilk gebeliğim hersey yabancı ne neden bilmiyoruz valla televizyonu kirasim var şuanda
Semakacan 1987gokce belkide biz hamilelikten dolayı bu kadar hassasız canım endişelenme inşallah önemli bişey değildir
Kadirvemalik Semakacan öyle tabi. Ilk bebeğim hala zayıf ama ya napsam kilo almıyor. Ikıncı bebeğim hala küçük zaten 2 aylik😍🤗😚
Kadirvemalik 1987gokce öyle canım hassas değiller ama bisi oldu mu da beynimizi yerler. Geçmiş olsun. Işını ferah tut ınsallah bisi yoktur. Ağla sızla götürür ınsallah.😶🤒
Yusufeymeninannesi Semakacan benimde hep öyleydi ayyyy Allahım nasıl ağrıdır o son 3 ay öyleydi bilmiyorum nedendi
Semakacan 1987gokce benimde ilk gebeliğim canım aynı şekilde neyin neden olduğunu bilmiyorum kasılmaysa eğer normaldir ama doğum olursa kendini illaki belli eder yani 😊 herşeye takıyoruz kafayı sonrasinda bisey cikmiyo eşlerimiz ondan bu kadar rahat bence