badehandeyldz Kilosunda sıkıntı yok ama suyum azalmış plasenta yaşlanmış 9 günüm var sezeryan gün vermişti zaten bu durumda kaç kilo alır bebeğim şuan 3 kilo civarında
ikiponcik_annesi badehandeyldz ya banada bebeğin kilo alımı yavaşlamış dedi ama plasenta yaşlanması demedi bende ondanmı acaba diye düşünüyorum olsada söylerdi heralde ama bilemedim sağlıcakla alırız inşallah kucaklarımıza
Seherucr badehandeyldz benimde 34 haftalıkken plasentada yaşlanma var dedi. Sık sık takiple 36. Haftaya geldik şükür bugün kontrol vardı 7 gün sonra yani tam 37 de alıcak . Sağ salim kurtulalım hepimiz inşallah 🌸
badehandeyldz ikiponcik_annesi olsa zaten gözüküyor canım kireçlenme oluşmuş yani ne demek bu dedim damar tıkanıklığı gibi düşün dedi
ikiponcik_annesi badehandeyldz bi haftada rahat 3 kilo yoğurt yemişimdir ceviz badem fındık sabah aksam birer bardak süt almıyo çocuk yani yapacak biseyim yok ben alıyorum sadece 🤷♀️
badehandeyldz ikiponcik_annesi boşver o zaman elinden geleni yapmışsın dışarda alır kilosunu benim kızımda zayıf doğdu çıkanca kilo aldı
ikiponcik_annesi badehandeyldz aynen zaten benimde kızım cok kilolu olmadı o yüzden fazla takılmıyorum ya doğunca çabuk toparlıyolar
badehandeyldz eko1618 bende öyleyim ama 20 sine verdi dayanır mı dedim sıkıntı yok dedi acaba sıkıntı olur mu