busra2021 Merhabalar Esenyurt Beylikdüzü veya Bahçeşehir de doğum yapmayı düşünenler hangi hastanede ve ne kadar doğum ücreti vericeksiniz?
Oznerm busra2021 ben isü liv bahçesehire gidiyorum ortalama normal doğum için 8 bin tl fiyat verdiler epidural olursa ekstra olucak
Mervekaynak busra2021 ben bahçeşehir de oturuyorum ama buralardaki hastaneler resmen burada oturan insanlar paralidir diyerek kat kat fazlasını istiyorlar. Ben bahcesehirden esenler Medipol üniversitesi Hastanesine gidiyorum gayet de uygun fiyatları
Duygus97 busra2021 esencan hastanesi normal 2500 sezaryen 3000 zamsız fiyatlar diye söylediler ama suan ne durumda bilmiyorum. Kendi doktorun geliyormuş ekstra ücret verilmiyormuş
busra2021 Mervekaynak bugün esenler Medipolu aradım bana 1850₺-3150₺ arası fiyat değişiyor dedi doğum ücretleri. Nasıl yani dedim. Eğer normal doktor girerse az ücret uzman doktor girerse daha pahalıymış o gün hangi nöbetçi doktor varsa o giriyormuş. Hazırlıklı gelin dedi 🤷🤔
Mom080 Beylikdüzü medicana 10 bin gibi sezaryen olursa 500 lira oynuyor tabi bu fiyat epiduralli 250 lira hasta icin covid testi refakatçi 350ydi sanırım tam hatırlamıyorum