MMmommy Günaydınlar herkese 🌞 Nasılsınız? _Büyükçekmece- Beylikdüzü** _Kolan Hastanelerinde__ gebelik takibi / doğum yaptırmış olanlarınız var mı? Hangi doktora gittiniz? Yenidoğan yoğun bakımı yeterli mi? Hijyen ve ilgi alaka nasıl? Önerilerinize açığım 💛 Herkese keyifli bir bayram diliyorum şimdiden 🌺
Mom080 MMmommy merhaba bende Beylikdüzü’nde oturuyorum ilk hamileyken kolanda gunay hanım vardı ona gidiyordum çok iyi bi doktordu ama 9. Haftama gelince Acıbadem Yeşilköy’e geçti bıraktım ve Günay hanıma giderken herkes o hastane iyi değil diyip duruyordu gittigim Kuafor bile hastaneyi sordu söylediğimde kolana gitmede nereye gidersen git dedi. Bir kaç yakın tanıdığımdan çok kötü şeyler duydum bizzat başlarına gelen yenidoğan yoğun bakımı falanda yokmuş zaten. İyice araştırın derim belki artık vardır bilmiyorum şuanki durumunu 🤍
Gizemeymen MMmommy merhabarlar ben mimarsinan devlet hastanesi gidiyorum birde Silivri Anadolu hastanesine gidiyorum mimarsinanla yoğun bakım ünitesi var Silivri’de yok mimarsonanda doktorum Murat Doğan sikivride hakkı ince ikiside iyi doktorlar ama doğumunu büyük ihtimalle mimarsinanda yapicam ama Beylikdüzü devlet hastanesi ile ilgilide bilgim var bebek dostu hastanesi diye geciyo zaten ordada herşey var
Aslie MMmommy Merhaba bende Büyükçekmece albatros ta oturuyorum. İlk öğrendiğimde yakın diye Kolan hastanesi münübe hanıma gittim. Ama kanamam olduğunda acile gittim kadın hastalıkları doktoru yoktu bir saat sonra gelir başka hastaneye gidin dediler şok oldum. Şmdi Beylikdüzü medilife selda hanıma gidiyorum çok sevecen ve herşeye detaylı anlatan bir doktor tavsiye ederim. Randevu bulmak zor ama hergün 15:30 gibi arayon bulursunuz. Kendi hastası olunca bizzat kendi randevu veriyor.
Hatice11 MMmommy Merhaba bende Beylikdüzü’nde oturuyorum 2 bucuk yıl önce ilk dogumumu Kolan hastanesinde Rabia yıldırım Akbaş hanımda yaptım gayet güzeldi.Dogumdan sonra doktorum ordan ayrıldı il dısına gitti,bende birdaha gitmedim oraya hem ücretleri de acayip uçtu.Şuan Beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum 36+3 haftalıgım 🤗😊
MMmommy Mom080 yaa 😞 Sizin kaçıncı haftanız? nereye gitmeye başladınız sonra? Ben daha çok yeniyim 5 hafta :) Aklımda Medicana var ama kolanlara çok yakınım acil durumlarda hemen ulaşırım diye düşünmüştüm. Çok doğru Allah korusun tabi ki ihtiyaç olmasın ama yoğun bakım çok önemli.
MMmommy Gizemeymen Silivri Anadolu Hastanesi’ne endokrinoloji için gitmeyi düşünüyordum zaten bir araştırayım ama uzak kadın doğuma sık gitmek gerekceği için uzak olabilir. Diger seceneklere de bakacagim tesekkur ederim🧡
Mom080 MMmommy medicana yıldız hanıma gidiyorum çok ilgili istedigim zaman arayabiliyorum asla sesinde bi soğukluk hissetmiyorum ve normal doğuma teşvik ediyor destekliyor sürekli yorumlarını okuyun isterseniz 🤍
glsnbr Merhabalar medilife da Bedia Zeynep’ hanıma gidiyorum memnunum da biraz randevu zor bulunuyor ancak doktorun yanından çıkınca diğer randevunuzu oluşturursanız sorun olmaz diye de düşünüyorum . Tavsiye ederim
MMmommy glsnbr Medilife’da doğum ve muayene ücretleri nasıl acaba çevre hastanelere göre daha uygun diyorlar
MMmommy Mom080 Evet yıldız hanımı da çok duydum. Teşekkür ederim. 🌺 Hepimiz için sağlıklı bir süreç olmasını dilerim💜
MMmommy Aslie Münübe hanıma normal jinekolojik muayene giden tanıdıklarım ama gebe takibi yaptıran yok arkadaşlarım arasında. Bana da çok yakın aslında ; bilemedim 🌺 teşekkür ederim
MMmommy Hatice11 Ah doktorlara alışıp sonra gidivermeleri çok üzücü :) Neyse , paylaşımınız için teşekkürler. Düşüneceğim🌺Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız💛
MMmommy @Birgul etiketi neden kaldırıyorsunuz anlayamadım? Daha fazla kişiye ulaşmaya çalışıyorum. Konu sadece gebelik değil doktor ve hastane arıyorum okuduysanız tabi
Aslie MMmommy medilife beylikdüzü Muayene 150 tl, normal doğum 1750, sezeryanada 2850 dediler geçen hafta sordum.
ecevecev21 Beylikdüzü Medicana hastanesine gidiyorum. Doktorum Ali Metin Celep çok ilgili ve herşeyi inceleyen bi doktor, istediğin her saatte bana ulaşabilirsin diyip ben daha istemeden numarasını verdi. Benim için bu detay çok önemli ☺️