babymom16 Kızlar 6 aylık hamileyim fakat yatarken ve otururken artık rahatsız olmaya başladım göğüsümün altı batıyor resmen gece sağa ve sola dönerken canım acıyor karnım acıyor kısaca sizde durumlar nasıl normal mi bu durum acaba
Ozge0200 babymom16 ay bende aynıyım 25 haftalığım ben bu gece hiç uyuyamadım battı bana falan bi rahat edemedim birde kaburga ağrısı başladı
milena11 babymom16 aynı dediklerinin fazlası var eksiği yok ilk 5 buçuk ay çok iyiydi😅 bide yaza denk geldik bakalım nolcak🙈
Ayse2011 babymom16 26+3 deyim 25. Haftadan snra isyan ettim bel ağrısına ve kasıklarım bazen öksürünce batıyor ama bel beni en çok zorlayan kısım. Git gide canm hiçbişey yapmak istemiyor sadece dışarı cıkıp derin nefes almak yürümek bana iyi geliyor.
babymom16 Ozge0200 canım benimde öyle işte ya bu zamana kadar çok şükür zorlanmadım ama bundan sonra zorlayacak heralde bebişler bizi bi de yaza denk geliyor hamileliğimiz allah yardımcımız olsun🥰
babymom16 Ayse2011 aynı durum bende de var normalde çalışıyorum covidden dolayı rapor aldım bayram sonu başlayacağım evdeyim şu an fakat hiç bişey yapasım yok sürekli uykum var ama uyuyamıyorum sersem gibiyim
Hellobaby1 Ben de 25. Haftada aynı durumdayım Kızlar dün bi bel ağrısı vajinaya baskı bir de sürekli gaz sorunun oluyor o da çok ağrı yapıyor. Yürüsek biraz daha rahat olacağız ama maalesef o da yok
Iremsude babymom16 bende 23 . Haftadayim ve zorlanmaya basladim bacaklarimda kramplar ozellikle , gogusler de batiyor ayni durum bende de var sutyen takamaz oldum malesef hamilelikten once asla cikaramazdim oysaki😄
Alanurunannesi Benim de aynı valla 26dayım son bikaç haftadır rahatsız etmeye başladı ama yürüyüş yaptığım yorulduğum günler daha rahat uyuyorum. Oturduğum bi şey yapmadığım günler daha çok belim ağrıyo
irorkay babymom16 aynı şey geçen Bana da oldu göğüs altım battı resmen. Özellikle çok yemek yiyince daha da oluyor 🤷♀️