-fabulousmom1 Bugün itibari ile klomene başlayan arkadaşlar, birlikte takip edelim. Birbirimize destek olalım.🥰 bu ay ikinci klomen denemem.
Denizesin -fabulousmom1 canım klomeni doktor mu veriyor kaç aydr bekliyorsun.benimdr 19 ay oldu olmuyor bu ay ovulasyonla takip ediyorum.merak ettim kusra bakma
-fabulousmom1 evet canım doktor veriyor. Doktor kontrolü olmadan riskli oluyor kullanımı. ben bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için. 2 aydır da olmuyor. O yüzden direkt tedaviyle başladım. Beklememek için. 19 aydık olmadığı halde doktorun birşey ya da bir tedavi önermedi mi? Denizesin
-fabulousmom1 busenurdursun9 1 ay korundum canım. Doktor 1 ay korunduktan sonra başlayabilirsin dedi rahim toparlamış dedi. Şu an 3. Adetimi görüyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏽 Ne zaman kürtaj olmuştun?
-fabulousmom1 Tubi05 çok teşekkür ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de o mutluluğu tattırsın inşallah ❤️🤲🏽
-fabulousmom1 busenurdursun9 Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Çok zor bir durum gerçekten. Rabbim sabır versin bize ve bizim gibi annelere
busenurdursun9 @-fabulousmom1 allah daha beterinden korusun ben 1.adet görüp korunmayı bırakmak istiyorum allah bilir ne zaman olacağını tabi ki
-fabulousmom1 busenurdursun9 avokado tüket canım günde 1 tane. Rahmin toparlasın. Eğer doktor ilk adetten sonra rahim toparlamış derse bırak korunmayı