Annecilek pia34 beklıyorum 30 dan sonra catlarsın dedılee olmadı 32 den sonra kesın olur dedıler gene olmadı 35 te baslar dedıler sımdıde 37 beklıyoruz 😅
pia34 Annecilek Annenize çektiyseniz eğer ona sorun. Anneniz çatladıysa siz de çatlarsınız. Ablam baba tarafına benzer mesela onda hiç çatlak olmadı. Ben anneye benziyorum annem gibi çatladım :) Şimdiye kadar çatlamadıysanız çatlamama ihtimaliniz çok yüksek, olsa bile çok az olur.
pia34 7capo7 Ben de tekmelerden çok çekiyorum, ahh diye bağırıyorum bazen eşim koşup geliyor noldu diye o derece. Benim boyum 160, bebeğin boyu babasına çekmiş 2 hafta önden gidiyor sanırım o yüzden sığmıyor karnıma..
pia34 aslannaz21 Maşallah inşallah böyle devam eder. Yalancı sancı nasıl oluyor? ilk gebeliğim sancı nasıl olur hiç bilmiyorum.
aslannaz21 pia34 dogum yaklasinca enerji geliyomus bende netten okudum rahat nefes alip veriyorm cunku karnjm baya asagi dustu bebek hareketleride asagida az kaldi ya cok heyecanliyim son 19 allahin izniyle
kurtaricimelekk pia34 şu son hafta daha arttı diyebilirim anlık olarak karnım sertleşip bebek toplanıyor ağrıyla bir, hareketsiz bekliyorum biraz geçiyor 😂🤷
Zeycannn Annecilek benim de 35+5 gerçekten oturduğum yerden kalkmak çok zorluyor artık bu hafta evin genel temizliğini yaptım şimdi de bebeğin tüm kıyafetlerini yıkayıp yerleştirecem siz de durumlar nasıl buarada bebeğiniz kız mı erkek mi biz çok hareketli bir prenses bekliyoruz 🌺
pia34 Zeycannn Ayy keşke bu haftalara bırakmasaydınız yıkama ütüleme işlerini şimdi zor olacak sizin için :/ Biz de kız bekliyoruz aşırı hareketli, korkutuyorlar beni doğurduktan sonra yandın sen diye :)
Annecilek Zeycannn bızımkı de erkek bebegın esyaları kendı esylarım hepsı tamam aılemın yanına ıl dısına gıdıcem her sey hazır o kadar zorlanmaya basladım kı allahım gecıkmesın 41 hafta 42 hafta ya kadar gelmeyenlerı okuyorum forumda oyle oldurma rabbım dıyorum
asellolya bende de ani bir ağrı giriyor kalçama bazen sağ bazen sol. yerimden hoplatıyor resmen 2 sn sürüp geçiyor yani hayatımda yaşamadığım ne kadar enteresan ağrı sızı varsa cok sükür hamilelikte değisik haftalarda challenge gibi cogunu tattım😂 ne uyuduğumdan bisey anlıyorum ne tuvalete cıktıgımdan.
pia34 asellolya bende de oluyor o ani ağrılar. Bel fıtığım var benim acaba ondan mı diyorum ama bilemedim. Dediğiniz gibi hamilelikte çekmediğimiz şey kalmadı her şey bi enteresan..
Zeycannn pia34 hastane çantasını çoktan hazırladım ama diğerleri mecbur sona kaldı en son alışverişini yaptım ama daha çok zamanım var gibi hissediyorum bebek 38 den önce gelmez diye düşünüyorum oynak kızım yerini çok seviyor bence😂
asellolya pia34 ben doktora sordum ama siyatik ağrılar yüzünden dedi. bebek büyüdükce vücudun ağrılık merkezini değistiriyomus o siyatik sinirlere baskı yaptığı icinde o ani ağrılar girip cıkıyormus bazı hamilelerde. malesef tek çözümü doğurmak 😣 öyle bunaldım ki anlatamam😂
fpkprensesim pia34 ay aynı ben kalk yürü diyolar ama o kadar çok ağrım var ki 2 haftadır sadece yatıyorum sağolsun annem tüm işimi yapıyo desteksiz bile kalkamıyorum tam göğüs kafesime böbreklerime vuruyo cadı öldürcek beni 🥺 doğum yapamıycan sen yata yata olmaz diyolar ama ah bi kalkabilsem 🙈
pia34 fpkprensesim Evet ben de yatıyorum hep hiçbir şey yapmıyorum Allah’tan sezaryen olacağım :) Ben yan yatmaktan çok sıkıldım artık kalçam çok ağrıyor sağa da yatsam sola da yatsam aynı. Üstüne yük biniyor o yüzden. 80 kg oldum tabii :(
fatmamusa-28 pia34 35+2 olduk birazdan kontrole gidicez bu zamana kadar hiç olmayan kusmalarım başladı insanlar başta çeker bende sonda çekiyorum 🤭 yalancı sancılar kasılmalar var (erken doğum riskim var bebek çok aşağıda olduğu için) o yüzden haftada bire düştü kontroller bakalım ilk nst mize bağlanacağız birazdan Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar tek nefeste kavuşalım yavrularımıza inşallah 🌺
pia34 fatmamusa-28 Ayy çöl geçmiş olsun son haftalarda kusma hiç duymamıştım:/ Yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyor? İlk gebeliğim olduğu için sancı nasıl bir şey bilmiyorum, gelir de anlamazsam diye korkuyorum
asellolya fatmamusa-28 benim cok enteresan normalde yalancı sancıları ben 2 ay çektim neredeyse hatta doktor magnezyumu cogalttı. simdi dogum yaklastıgı icin magnezyumu tamamen kestik sancılarım durdu dogum yaklastı bende en ufak ibare yok simdi de. enteresan gerçekten
Krizantem_ fatmamusa-28 Bebeginiz kanal da mi acaba ? Brnde 35+4um kanala dayamış basını ama doktorum erken doğum riski var demedi sizin kanala mı girdi o yüzden mi öyle dedi ? Benim bebeğim de baya aşağıda hareketleri bazen idrarimi kaciracakmisim gibi oluyor 😄
miskokulum1 pia34 bende bugün 37 ye girdim. O kadar heyecanlıyım ki😍 Rabbim bu duyguları tatmak isteyen herkese nasip etsin.. 🤲
pia34 miskokulum1 Amin hepimiz için inşallah. Hamilelikte son günlerimiz özel günler bunlar bence. Ben de çok heyecanlıyım, bebeğimi çok merak ediyorum beyaz mı esmer mi diye :)
pia34 Zeycannn Bizimki de beklemeyecek gibi hissediyorum ben nedense. Karnımın üst kısmından çıkmaya çalışıyor sanki şimdiden o kadar bastırıyor ki, bilemiyorum nasıl bekleyecek 38+5 e kadar. 38+5 e sezaryen tarihi verildi bana ama korkuyorum normal doğum başlarsa diye.
pia34 kurtaricimelekk Sancı dediğiniz bebeğin toplanıp karında ağrı yapmasıysa bende de oluyor. Sancı mı ki o?
fpkprensesim pia34 ya benim daha doğumum belli değil🙈 bide bana sor artık ölüyorum yanlarımın ağrısından bide ne kalkabiliyorum ne oturuyo nede yatabiliyorum🥺
kurtaricimelekk pia34 sancı nedir bende bilmiyorum 😂 nst de ağrılarım çıkmıştı doktora söyledim bu şekilde oluyor diye yalancı sanci dedi herhalde onlar. Anlık olarak bı ağrı giriyor adet öncesi ağrı gibi kısa süreli
Filiz116 pia34 aynı durumdayım bende bizede 38+5 randevu verildi 27 mayıs icin ama 2.sezeryan olucak ama o tarihten önce sıkıntı olursa gel dedi valla korkuyorum
miskokulum1 pia34 bende çok merak ediyorum :) biraz da korku da var tabi, doğuma yaklaşıyoruz.. Allah ’ım sen bu mübarek günlerin hürmetine yavrularımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip et 🤲😍
glnzem pia34 36+1 artık her yerim ağrıyor belim bacaklarım sırtım ayaklarıma varana kadar. Yatakta sağa sola dönmek için 10 tur atıyorum resmen sanırım artık ben bende değilim 😅🙈
pia34 glnzem benim de aynı çuval gibiyim yatakta sağa sola dönerken. Ne yana dönsem kalçam ağrıyor üstüne yattığım için. 80 kg oldu tabi vücut kolay değil taşımak :)