uraluygar Kızlar en iyi cekim gücü olan akıllı robot hangisi fiyat önemli degil, sadece halıları heryeri cok cok iyi süpurmesi gerekiyor. Yardimci olur musunuz? 🥰
Eelcinn uraluygar roborock s6 max çok öneriliyor. Ben kendim de ya s6 ya s5 alacağım. Kullananan arkadaşlarım çok memnun☺️
Aysobaciniz uraluygar nen xiaomi vacum pro aldım çok memnunum halılarımıda süpürüyor yerleride güzel siliyor gayet kullanışlı
DDG uraluygar ben roborock s5 max kullanıyorum 7-8 aydırlar, süpürmesinden çok memnunum. Silmesi eh işte, kuvvet uygulamadığından yerin tozunu alıyor gibi oluyor ama o hepsinde öyle. Valla çok kişiye önerdim, mucize bir alet.
DDG uraluygar süpürmedi şahane, orada hiç tereddütünüz olmasın. Evde halı olmamasına ve her gün çalıştırmamıza rağmen çıkan tozu gördükçe biz eskiden ne yapıyormuşuz demekten alamadım kendimi :)
Aysobaciniz uraluygar sesi normal süpürgeden biraz daha az ama sessiz seçeneğide var çok aşırı değil birde türkçe dil seçeneğide var
Ayazali uraluygar Ben tefalin yeni çıkan modelini aldım evcil hayvanlar olanını yani siyah rengini. çok beğendim emisi çok kuvvetli yerlerinde paspas ediyor mis gibi.
Aysobaciniz uraluygar rica ederim ben alırken başka modellerde var biraz daha pahalı olanlar ama aynı işi görüyor şarj süresi biraz fazla olan vakum güçleride çok aşırı fark etmiyor yani ortalama bu iş görüyor yani 🥰 şimdiden hayırlı olsun 💐