Ozlem66 Merhabalar uykudan sızıntıyla uyandım sonra baktım suyun gelmiş bebeğin hareketlerini hissediyorum sancım falan yok sizce hastaneye hemen gitmeli miyim sancım gelmeden ve doğum bugün gerçekleşir mi?
Minnosunannesiii Ozlem66 su olduguna eminmisin eğer suysa kalk güzel Bi duşunu al Bi ped filan tak bence çünkü sızıntı şeklindeyse devam eder üstün batar gidene kadar
Ozlem66 Minnosunannesiii dediğiniz gibi yaptım ayaktayken daha çok gelmeye devam ediyor hemen hastaneye gitmem gerekir mi
Minnosunannesiii Ozlem66 evet canım bir saate 2 saat Birşey olma aslında 48 saat Birşey olmadığı oluyor ama herkeste aynı değil o yüzden 2 saat içinde gitmekte fayda var
Minnosunannesiii Ozlem66 ama suyun geldi bebeğe zarar verebilir su gelmeseydi sancını evde çek derdim ama riske atma
YagmurAnnesi Ozlem66 suyunun azlığını çokluğunu bilemezsin o yüzden gitmen daha mantıklı. herkeste farklı benim suyum geldikten 7 saat sonra doğum yaptım ama Allah korusun suyun biter falan riske atmamak gerek
mrsbiyolog Ozlem66 suyunuz geldikten sonra sancı beklemeniz bebeğiniz için zararlı o yüzden en acilinden hastaneye gitmeniz gerekiyor. Çok ayakta dolanıp yürümeyin hastaneye gidince de sandalye ile eşiniz hareket ettirsin sizi