16Hatice Hep dua ediyorum inatçı olmasın diye. Burçlarının özelliklerini taşımaya başladılar şimdiden 😝😝
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen ahahahaa biz galiba son güne kadar bunu sorcaz yok bacım daha doğurmadım sen doğurdun mu 🤣🤣🤣🤣
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen ben gittiğimde ameliysttaydı kuzum kapalı Bi kadın vardı asistan doktor sanırım çünkü daha önce hastanede yattığımda o kadın benimle ilgilenmiş ondan biliyorum
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii aynen canim benmlede o ilgilendi. Sen neden yatmistin hastanede?
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii canim birde sen turbanli misin? 38. Haftamda talha beye kontrole gitmiştim bi bayan sancim var demisti bebegide kizdi haftamizda ayniydi ilk gebeligiydi belki sensindir o ?
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen tansiyon yükseliyordu bide nst sancı çıkıyordu türbanlıyım ama dediğin kişi Ben miyim bilmiyorum 🤣🤣🤣
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii tamda o an siram gelmisti içeriye girdim yoksa koyu bi sohbete girerdim🤣
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii boyu 1.60 civarlarındaydı gobegi sivriceydi koridorda gidip geliyordu sancim var diyordu aci cekiyordu😔 hatta bnde dedim keske o sanci bendede olsa diye sanki uzerinde turuncu bi bluz vardi🤔
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen yok ben değilim 🤣🤣🤣 boyum 170 civarında birde hiç sancım var diyim koridorda gidip gelmedim turuncu rengi de hiç sevmem 🤣🤣 🤣🤣🤣
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen hahaha 🤣🤣 benim terlikler şuu hemşire terlikleri varya ondan yeşil rengi 🤣 başka terlik olmuyor bana dost başa düşman ayağa derler terliğini gördüysen eğer kesin benim o 🤣