Alininannesi40 Son haftalardayım ve artık dayanılmaz hala geldi kızlar midem yanıyor sürekli kusacak gibiyim geceleri uyutmuyor bile neler iyi geliyor bilenler yazabilir mi
Senemolcay Alininannesi40 az suya bi çay kaşığı karbonat koy karıştır iç anında kesiyo benimde çok olur devamlı karbonatlı su içiyorum
Mltm88 Alininannesi40 Benim diğer hamileliklerimdede çok oluyordu gaviscon şurup çok rahatlatıyor..Şimdide 19. Haftadayım yanmalar başladı.dün doktora gitmiştim oda şurup yazdı..Bence doktora danışarak kullanabilirsin çok rahatlatıyor
moonrose19_21 Bende aynı durumdayım 3 de yattım 6 da ayaktayım elma yedim belki rahatlarım diye ama nafile 😒
VisaliNur Benimde midemle birlikte boğazıma kadar bir yanma oluyordu şurup verdi doktorum rahatladım çok şükür.
TosbikAnnesi Mltm88 Gavisconu yemeklerden sonra mı alıyorsunuz günde kaç kez kullanıyorsunuz uzun süre zararı olur mu acaba
Mltm88 TosbikAnnesi Bu gebeliğimde henüz almadım ama aç tok farketmiyordu yanma oduğu zaman içiyordum ve rahatlatıyordu baya..10 yıl geçti üzerinden 😍Ama doğum yapana kadar birkaç şişe bitirmiştim..🙂 Doktorunuza sorun tabi en doğrusunu söyler