Burcutran Kızlar geç döllenme yaşayan oldu mu? Adetim 3 gün geçti beta 68 çıkmış. Daha önce kayıplarım oldu korkuyorum.. Başına gelen varsa yazsin lütfen içim rahat değil
Zhrblt Burcutran benimkide geç döllenmeydi canım beta 2 ğüne bi 2 3 kat artıyosa sıkıntı olmaz Allah n izniyle
Minnakbiranne1 Burcutran benimki de geç döllenme beta sonucum ilkinde 68 çıktı birkaç gün sonra tekrar baktırdım 2217 çıktı
esraizmirli Burcutran benimde 2 hafta geç döllenmeydi zamanla bebeğim 2 hafta öne geçti şuan kollarımda uyuyor hamd olsun korkmayın Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🤲🏻
YagmurAnnesi Burcutran Benim kızım da da oğlumda da geç döllenme.. Oğlumda adet tarihi 6 Ağustosken 19 Ağustos olarak güncelledi doktorumuz. Betaları hatırlamıyorum ama 🙈
Burcutran Minnakbiranne1 adetin geçmiş miydi? Bende tekrarlicam testi inşallah herşey yolunda gider dua edin 😌❣
Zhrblt Burcutran benim 11 gün gecikti kuzum testte de çok silik çıkmıştı zar zor görürsün yani öyle bişeydi kan verince 34 çıkmıştı beta inşallah sanada nasip olur😍
rabisrabis Burcutran benim adetim bir hafta gecikti betam 55 çıktı. Hatta bana dış gebelik olabilir hemen sevinme bile demişti sayın Dr(!). Şimdi tam haftasını yakaladı bebeğim 20 haftaligiz çok şükür 🥰
Burcutran annesininmelegi41 şuan kaç haftaliksiniz önceki bebeğin 2 hafta gec döllenmeydi kalbi durdu ama geç döllenmeden dolayı mi rabbim mi böyle nasip eyledi tam bilmiyorum o yüzden korkuyorum. Patolojiye gitti bi sıkıntı çıkmadı bebekte
annesininmelegi41 Burcutran şuan 12+1 iz. 1 hafta geç döllenmem oldu. Regl tarihimi değiştirdi doktorum. Her gittiğimde de değiştiriyor şimdilik güncel olarak 12+1 iz sat 15 Şubat
cgdm-trzi Burcutran adetim 6 gün geçmişti beta sonucum 22 çıkmıştı kanda öğrenmiştim oğluşumu ♥️ Şimdi 26+3 haftalığız 🌸 darısı size inşallah