Minikannecik2 Merhaba kızlar 14. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayız ve 2. Trimister hosgelmis nasılsınız ne var ne yok muhabbet edelimmm🥰😍🥰
Kiki-rikii Minikannecik2 ben de tam 14 haftalığim bel ağrısı başladı bende böbrek mi ağrıyor diye düşünmeden edemiyorum da pazartesi kontrolumm var bakalım. Bulantılarim da fazla iştah sıfır 😶
minime-baby Minikannecik2 her şey çok normal hiç bir sıkıntım yok benim tam gaz devam 🤗 merakla cinsiyeti bekliyorum🥰
AysezulalGvn Minikannecik2 17+5 haftalık olduk bizde sabah bulantılarım azda olsa hala devam ediyor iştahsızlık da cabası 😣
Minikannecik2 Kiki-rikii benimde istah yok oruç tutmuyorum ama kahvaltıyı zorla yapıp akşama kadar acıkmıyorum akşam bile yemeden yattığım oluyor içim almıyor
Minikannecik2 minime-baby masallah masallah ☺️ Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum hastaneye cinsiyet için bakalım 🤔😂
Kiki-rikii Minikannecik2 aynen bende öyle eşim kızıyor aç dolaşıyorsun diye ama elimde değil iştahım yok özellikle kahvaltı dan tiksiniyorum
Minikannecik2 AysezulalGvn bende hastaneye gidicem ama ya göstermez diye gidemiyorum bekliyorum 14+0 benimde canım ☺️
61zbyde AysezulalGvn masallah sağlıkla kucağınıza alım ins bizde 16 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var
61zbyde Minikannecik2 benım doktor 16 haftadan önce soylemıyor o yüzden bende 16. Haftamı doldurmaya beklıyorum
saripapatya16 Slm hanimlar bizde 14 haftalik olduk ve kizimiz olucak saglikla kavusalim insallah bebislerimize bende de istahszilik var biraz ama zorla yemeye ugrasiyorum bu gunlerde
Sehnur saripapatya16 ala ala biz 16 haftalık gittik bize doktor kız olabilir ama kesin değil dedi sizin ki me güzel erken göstermiş 😊
Kiki-rikii Minikannecik2 12.haftamda gittim tam doktor kesin değil ama tahmin ediyorum erkeğe benziyor dedi salı günü gidicm bidaha 15 haftalık olucam heralde ozaman kesin bişi söyler