1006gn Arkadaşlarben hap yutmakta zorlanan biriydim hep.Folik asitin boyutu kücük olduğu için zorlanmıyordum.Ama geçen drum regenesismax adlı bi vitamin verdi.Kesinlikle kullanamıyorum yutmak imkansız bildiğiniz zeytin kadar ağzıma aldığım an midem kalkıyor sanki.Benim gibi olan var mı? Neler yapıyorsunuz bu soruna karşı?
MihricanA 1006gn yutarken çok istifra etmişliğim oldu ama yine de içtim bi şekilde çoğu zaman hızlıca
Kocaesr 1006gn aynı haptan dolayı defalarca kustugumu biliyorum ağzımın en arka kısmına alıp çok fazlaca su içiyordum o şekilde tadını almamaya başladım ve kusmam da geçmişti bol su için hapı kullanirken
zeynepemiromer 1006gn ay bende öyle canım folik asit küçüktü iciyordum şimdi decavit kullanıyorum kocaman valla yutmam imkansız midem bulaniyor ağzıma alınca bende iki çubuk kreker ağzıma alıp ilacı da ağzıma koyup birlkte yutuyorum suyla napayim başka türlü icemycem
1006gn Ciciannem27 hap yutmakta zorlanan gebeler için likit formları olsa keşke hangi ilaç yan etki yaptı sizde
VeraVrea 1006gn altı aydır ocean plus 1200mg den günde iki tane içiyorum. Ondan daha büyük bir kapsül olamaz😃
VeraVrea 1006gn alıstım sanırım bir sekilde. Multivitaminim vinalac kocaman, osteocare zaten büyük, balık yağı hepsinden büyük artık bir yudum suyla tek tek tek içiyorum. Eskiden her birine bi bardak su içiyordum geçsin boğzımdan diye