Mihrininannesi 28 haftalik hamileyim. Durduk yerde lavaboda peceteye kan geldi. Hastaneye geldim. Nst ye bagladilar ve hafif sancim var. Bebegim cok kucuk dua edin bana ne olur. Zamaninda dogsun…
minikserce00 Mihrininannesi ah rabbım bu mübarek günlerin hurmetine yardımcın olsun inşallah kotu bısey yoktur korkma Allah’a sığın dua et 🌸
alazzeyneperva Mihrininannesi çok geçmiş olsun dualarda unutmicam saglikla rbbim kucağına almayı nasip etsin 🤲
Mercimekin-annesi44 Mihrininannesi Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah Allah’ım Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🙏
Mihrininannesi Eylem_kaya07 aminn canim..insallah zamaninda dogar. Hamile duasi kabul olur dua edin bana ne olur.
Buket1906 Mihrininannesi çok geçmiş olsun canım Allah büyük zamanında gelir inşallah doktor kan gelmesine nededi neden gelmiş
Morvy Mihrininannesi rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğiniz vaktinde ve sağlıkla sıhhatle gelir🤲🏻 Doktorlar ne diyor peki sebebi neymiş😕
umyahsen Mihrininannesi yaaaa inşaAllah zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğar 🙏🙏 sizi anlıyorum bende de var aynı durum sancım var kanamam nişanım gelmedi çok şükür inşaAllah bebeğiniz sağlıkla gelice zamanda doğar 🙏