sedefsahindevran Bugun 24 haftalık oldum tam. Iki kızdır burnum kanıyor hamilelikte yaşayan varmj acaba
Dilberlila sedefsahindevran ben sürekli sümkürdüğüm icin yasıyorum kuru oluyor bide tansiyondan olan var ona dikkat et tansiyon icin müsahale edersn
Silvergirl sedefsahindevran henüz o aşamlara gelemedim ama geçenlerde biri daha yazmıştı, hamilelikte yükselen hormonlar ağız ve burundan kan gelmesine sebep olurmuş. Normal demişlerdi. Ama siz yine de yarın bi doktorunuza haber verin
tazeaane sedefsahindevran ben 35 haftalığım burun kanamam yeni kesildi. Önceden eğilsem kanıyo abdest alsam kanıyodu. Şimdide abdest alınca kanıycakmış gibi oluyo ama kanamıyo. Normal canım korkma yani
sedefsahindevran Dilberlila bende de burun tıkanıklığı var insallah önemli bisey değildir, teşekkürler ♥️
Hayalbebek Benim hamileliğim boyunca hemen hemen hergün ama çok az denilecek kadar geliyordu silince sadece doktorum damarların genişlediği için demişti çok şükür sorun yaşamadım
Alii sedefsahindevran Hiç sorma cnm aynı sıkıntı bende de var tabi tek hamileligimde değil bende çocukluğumdan bu zamana kadar sürüyor halan burun kanamasi
Alii sedefsahindevran ve bu gece 2 defa aralikla burnum kanadı ve zorla duruyor bende bunun için Kbb gözükmek istiyorum yoksa vücutta kan kalmicak
Nymphadoraa sedefsahindevran 37. Haftalık hamileyim geçen haftadan beri ara ara kanıyor. KBB doktoruna gittim kılcal damar çatlaması hamilelikte sık rastlanıyor dedi. Orayı nemli tutması için bir krem verdi. Kuru kalmaması lazımmış bir de burnu temizlerken dikkat edin. Çok kanama olursa rahatsız ederse doktora gidin bence. Geçmiş olsun ☺️
Ccff3435 sedefsahindevran bende yaşadım burnum kuruyo geceleri sabahları kalktığımda nefes alamıyordum. Doktorum sterimar sprey önerdi iyi geliyor.