Niye aklına ilk cinsellik gelmesin herkesin öncelikleri farklıdır sen öğrendiğinde baska bir soruyu merak edersin o onu merak eder insanları kendi öncelikleri size uymuyor diye yargılamayın lütfen cinsellik birlikteliğin olmazsa olmazıdır ve önemlidir sorabilir.
sorunuza gelince ilk 3 ay girmenizi tavsiye etmem, doktorum bana yasak değil demişti ki genelde bunun kararını zaten doktor veriyor ama yasak olmadığı halde istemeden bazı sorunlara ilk 3 ay yol açabiliyor. Bu tamamen şans işi. Bana yasak değil dedi girdim lekelenmem oldu. Baska bi arkadaşıma yasak değil dedi onlar devam etti hiçbir sorun yaşamadılar, ben kendi tecrübeme dayanarak doktor yasak da dese serbest de dese ilk 3 ay muhakkak uzak durma taraftarıyım bir daha hamile kalırsam kesinlikle ilk 3 ay yapmam, sonra gerçekten hiçbir sorun olmuyor ama bir şey olacağı varsa genelde o ilk 3 ay içinde oluyor. Dediğim gibi doktora sorunca o size yasak ya da değil diye söyler zaten ama siz ne derseniz diyorsan ben garantici bi insan olduğum icin ve o lekelenme döneminde cok stres yaşadığımı bildiğim icin serbest de olsa riske atmam bir daha. Hayırlı olsun :)