Nanem Kzlar ben 5+4 oldum bugün ara ara hafıf mıgdem bulanıyor ama agızımın ıcı hep acı eksı gıbı neden benım gıbı olanlar ne belırtı var sizde bana dıyorlar 6 haftalıkken bulantılar daha çok olurmus kalp atışı duyulunca yanı dogrumu
AsenaOz Nanem Senin bünyene bağlı o canım 😍 7+5 benim çok şükür hiç bulantım kusmam olmadi arada kasık ağrım oluyor o kadar
Arfe Nanem doktorum bana agız içi acıma eksıme tükürükte kalınlaşma olur demıstı 🙂bende 6+5 im bugun kalp atısı için gitcez ıns duyarız cok heyecanlıyım 🙈🤗
Arfe Bb2021 doktorum bana agız içi acıma eksıme tükürükte kalınlaşma olur demıstı 🙂bende 6+5 im bugun kalp atısı için gitcez ıns duyarız cok heyecanlıyım 🙈🤗
Nanem Bb2021 benım de ara ara mıgdem bulanıyor gıdecegım doktor da hazıran 2 boşmuş suan bır agrım yok hafıf bulantı ve ağzımın ıcı iste ama cok sukur 🤲
busrabyrm97 Benimde 6.haftadan sonra başladı bulantılar bugün 9 haftalık olduk hala devam umarım sizin rahat geçer
Zzzzzzzzzzz Kızlar 1 hafta önce beta 500 cıktı doktora gittim gözükmez 2 hafta sonra gel dedi şuan randevu buldum gitsem cok mu erken insan merak ediyor 🥰