SuhedaYldrm Merhabalar 23 hafta 4 günlük gebeyim, bebeğim rahim bolgeme baskı uyguluyor çok, normal mi acaba yaşayan var mı
kucuktosbik27 SuhedaYldrm normal canım kasık bölgesinde hareket ediyordur zaten bebişlerin en sevdiği şey mesaneye baksı yapıp anneyi zırt pırt tuvalete çıkartmak😅
Mavi34 SuhedaYldrm ben henüz 13 haftadayım ama geçen hafta anidenn kasiklarimda çok baskı ve bel ağrısı başlamıştı kontrole gittim plesenta rahim ağzına yerlesmis dedi doktorum. Seninde öyle bir durum.olabilirmi bilemem tabi ama belki bir enfeksiyon da olabilir uzanıp dinlen eğer geçmezse.doktora gorunursun
Ernkzbn SuhedaYldrm bende 25.ci haftadayım aynen bende hissediyorum ayağa kalkınca özellikle sanki aşağı kasıklarıma baskı yapıyomuş gibi heran ordan gelcekmiş gibi insan tedirgin oluyo☺️
Figenkrts SuhedaYldrm aynı dirum bende de var bebek sürekli orda cisim yokken çise cikartiyo kereta 😂 bide bebegin ayakları asagidaysa daha çok baskı yapıyor 🥴🥴
Minigim-ben SuhedaYldrm canim 2 gün önce doktora gittim bu sebepten. Korktum aşağıya mi indi diye. Cok şükür ki öyle olmamis🤲. Dönmüş bizim minik ayağıyla orayı tekmeliyormus. Sende de aynı durum olabilir 😊