ebrr1048 https://ty.gl/gpbyqrbsf Tecrübeli anneler bu yatağı almayı düşünüyorum hem 3-4 yaşına kadar yatabilir hemde ilk doğduğu zaman anne yanı olarak kullanılabilir diye düşündüm ama ilk bebeğim tabiki pek fikrim yok sizce kullanışlı olurmu
MDT ebrr1048 beşik gayet güzel canım. Ben park beşik aldım ihtiyaçlarıma daha uygun olduğu içim. Park almasaydım böyle bir şey alırdım.
ebrr1048 Esraakk gerçekten mi buna sevindim renginden dolayı başka bebeğim olursa da kullanabilirim evet ☺️
ebrr1048 MDT sezaryen olursa park beşikten bebegi almak biraz zor oluyor diye duydum yoksa bende park beşik alacaktım alt değiştirme yeri falan oluyor ya baya kullanışlı bide bu linkteki tekerlekli ihtiyaç halinde diğer odalara da götürebilirim diye düşündüm
MDT ebrr1048 canım park beşiklerin de anne yanı olanı var. Benimki yoyko 8in 1 ve anne yanı oluyor. Tekerleği de var ama beşik bşraz geniş olduğu için odadan odaya taşımak biraz zor olabilir. Kapıdan geçirmek zor.
Burcunur__ ebrr1048 inşallah kullanışlı olur beyaz renginimi yoksa ahşap renginimi sipariş vereceksiniz
ebrr1048 Burcunur__ yatak odam gri beyaz dha iyi olur diye düşündüm bebişimde kız pembişler beyaza daha iyi olur 😊
Burcunur__ ebrr1048 benim duvar rengimde gri beyaz toz olur çok belli eder diye ahşap düşünmüştüm 😂☺️ Ama beyazda ferah durur ahşapın modası hiç geçmez diye düşünüyorum
ebrr1048 Burcunur__ evet ahşap hiç tozlanmıyor yani toz göstermiyor 😅 ama nebiliyim beyaz daha içime sindi😊
Nurakin En fazla iki sene oda en fazla benim oğlum çarpıp uyanıyodu sürekli, doğru düzgün yatmadı içinde bebekken yanımızda yattı büyüdü içine koyduk Az bişi kullandı sığmadı çabuk uzuyolar 😚