Kızlar mrb 3 günlük taze anneyim şükür ki 8 mayısta gelen bir bebişim var anlatıyorum uzun olabilir hakkınızı helal edin
Doğumumdan 2 gün önce sıvı şeklinde ıslanmalarım oluyordu normal diye gtmek istemedim ertesi gün oldu daha fazla olduğunu gördüm odama iç çamaşırımı giymeye gittim bir de baktım ki beyaz peçeten üstü kan ama jole gibi akışkan bir şeydi nişan olduğu düşündüm sabahı beklerdim az sancım olunca dedim doğum eşime de söylemedim sabh yolcu ettim gönderdim 1 2 saat sonra baktım git gide sıklaşıyor eşimi aradım kazanı da taktım gelsin duş alıp çıkalım diye geldi aldm çıktık özele gittik açıklığıma bakıldı hiç yok ama suyum gidiyor ve sancıö var yatış istedi sigortam yoktu diye eşime devlete gidelim diye ısrar ettim babamı arayıp gelip beni alıp devlete gitmemi söyledim geldi gittik açıklık 2 cm dedi daha sonra odama geçtim sancılar geldikçe karşılamaya çalıştım sonra aniden bom diye bir şey koparcasına suyum patladı ama erken patladı çünkü 3 cm olmuştu benim doğum yapacam odaya aldılar üsütmü giyim nts bağlanıp beklerdim daha sonra çatala çıkmamı istedi çıktım 4 olmuştu yerime geçtim git gide sancım arttı tekrar çıktım çatala 6 oldu daha sonra suniyi verdiler aniden 7 8 oldu ve ıkınmamamı bebeğimin aşagya gelmesini söyledi yaptık başı gözüktü sonra kaldırıp çatala gittim baktılar dedi ıkın ıkındım 2 ikinmayla kızım balık gibi kaydı şükür sonra hemen üstüme koydular beni diktiler fakat bebeğimin kokusundan anlamadım bilesonra giydirdiler beni bebegi mi de verdiler doğumdaki odama 2 saat kalmak için gönderildim her an bir şey olursa mudahale edelim diye çok şükür bir şey olmadı ve en sonunda normal odaya alındım 1 gece kalıp evimize geçtik benim doğum hikayem bu rabbim kimsenin elini boş bırakmasın uzun olmuş olabilir kusura bakmayom 😂😂🥰