ikigozumuncicegii Evinttnc canım internetten baktım sonuca beta. 544.3 çıkmış cuma günü doktora gitçem.
ikigozumuncicegii Bfduam cuma hastaneye gitçem . Sabah kanda 544.3 çıktı 3 gün içinde 1000 yakın çıkarımı acaba o zamana 4+3 oluyo . İnşallah kesede gözükür . Kurban olurum ben hepinize çok zor beklemek allahım hepinize versin kuzum bnm .❤️
Bfduam Evinttnc sökülme hissi olur ya adet öncesi öyleyim, muhtemelen gelir kırmızılar. İki gün öncede negatifti.
Evinttnc Bfduam ben daha olmadım kız valla sanki hissediyorum var gibi bilmiyorum da emin de olmak istemiyorum 🥺
Bfduam Evinttnc sökülecek gibi oluyor mu alt taraflarda? Benim oluyor. Bende yarın olurum muhtemelen.
Evinttnc Bfduam yani böyle akıntı var gibi oluyor ama gelmiyor idrara çıkmam çok oldu bugün bide sol kasık ağrısı var biraz bilmiyorum belki üstünde duruyorum diye böyle hissediyor da olabilirim 🤷🏻♀️
ikigozumuncicegii vi_contes benim de sürekli dönerdi ytaktan kalktığımda felan ama ben aldırış etmedim çünkü kansızlık sorunum vardı herzamn dönerdi . Ama meğerse hamilelikten oluyomış şuan her kalktığımda sendeliyorum .hafiften .😍
vi_contes ikigozumuncicegii benim de 3 gündür başım dönüyor bu sabah da hafif bulantım oldu ama ihtimal vermiyorum😞