Dilay24 Elffnur merhabalar bende 15+1deyim. Arada karnımda bir kramp gibi bişey oluyor ama ben hiç bişeye yoramıyorum. İlk hamileliğim. Siz nasıl hissettiniz tekme attığını 🌸👶🙏
Elffnur Tugcetatli benim ikinci gebeliğim sanırım ondan biraz erken oldu zaten ara ara seğirme tarzında oluyodu ama ilk kez tekme gbi hissettm tabi sürekli olmadı bikere oldu😊
Elffnur Ervan canım iknci gebeliğim genelde iknci gebeliklerde erken hissediliyomuş öncesinde tık tık seklinde seğirme gbi oluyodu ama emin olamadm bugün net tık etti karnımn alt kısmına cok heycanlıydı darısı başına inşallah cok güzel bi duygu😍
Elffnur Dilay24 kramp gbi değilde canm pıt pıt şeklinde oluyodu arada bugünde o pıt pıtn biraz daha serti oldu karnımn tam altında genelde her akşam uzanp acaba hissedermym diye bekliyodm cok şükür artk net emin oldum😊
Elffnur Ervan ilklerde genelde 17. 18.haftalarda hissediliyo canım hatta ben ilk gebelğimde 19da hissetmştm inş hissedersn sende 😍
Elffnur mommasBoys yaa bizimkine erkek dedi doktor ama bayram sonrası kontrolümde net belli olcakmış hayırlısı artk😊