nhl_1 Kızlar 29+4 oldum 00.00de. Bu sabah annemle yürüyüş yaptık ev etrafında biraz fazla ayakta durdum sanırım kasıklarım bugünden beri ağrıyor bide mesanem ağrıyor gibi mesanemin ağrısı bütün karnımı kaplıyor sanki bebek baskı yaptığı ıcın olabılır mı acaba? Bıde dün hafif üşüttüm onunda etkisi olabilir mi? Cevap verenlere sımdıden teşekkür ederım
Hayriye12 nhl_1 hamile kaldığım günden beri kasık bel agrısı yaşiyorum doktorw gittim kislerden kaynaklı dedi sizinde bebek baskı yapıyordur büyük ihtimal
Oznur_parlakk nhl_1 38 haftalık hamişim.. Yani senin ağrıların sebebi, bebek yerleştikçe mesanene baskı yapıyor ve dahada yapacak.. Korkma kuzum, yerleştikçe orda burda ağrılar olur❤️
nhl_1 Hayriye12 kasık agrım ılk günlerde vardı sadece sımdı bugün çok oldu bide benım bebıs bıraz tombık ondan sanırım😊🧿
nhl_1 Oznur_parlakk çok teşekkür ederımm🥰 bugün öyle bi ağrı olunca korktum ama çok endıselenmedim direk aklıma zaten bebek tombul birde büyüyor mesaneme aşırı baskı yapıyor bugün ağrısı olunca çok bi acaba yaptım okadar 😊
Oznur_parlakk nhl_1 Allahım bide tombikse tamam maşşallah🧿sen 35 haftalıklarda çok acaba yapacaksın o zaman😃maşallahh, korkma, her Dr randevusunda didik didik aklındaki tüm soru işaretlerini, yaşadıklarını sor, içinde kalmasın, için rahat olsun ❤️