Duyguelif Genel sağlık durumlarınız nasıl ??? Ağrılar,sancılar, bağırsak problemleri, halsizlik, bulantı ,kusma, sinirlilik huysuzluk, uykusuzluk vs vs vs.......
ebru_ecrin_demir Duyguelif bende 7+3 üm kasık batması hafif bulantı halsizlik hepsi var allah nasip ederse ikinci çocuguma hamileyim
Sema166 Duyguelif O haftalarda bel ağrısı çok oluyo ben resmen adet sancısı çekiyodum kabızlık ve halsizlik te çok fazlaydı şükür geçiyo haftalar ilerledikçe canım ☺️
Glmgkcmm 8+2 yim 5. Haftalarda bel agrim vardi smdi bu hafta full mide bulantisi kusma ve uyku hali ile devam ediyor malesef caresi yok çekiyoruz herşeye kolau sinirleniyor her yapilan sey gözüme batıyor ve cok duygusalim
Yamiiien 11+2 yim 5 ve 6 haftalarımda kasık ve bel ağrım olmuştu . Onun sonrasında 10 haftama kadar kusma uyku vardı suan da biraz mide bulantısı mide yanmam var
Minaveannesi hanımlar telaş yok Ilk haftalarda bunlar gayet doğal kasik batması yorgunluk uyku hali bulantı tansiyon dengesizliği hepsi geçiyor bi müddet sonra endisenmeyin sabredin bebişlere ve kendinize çok iyi bakın ayrıca tavsiyemdir muz tüketin bol bol bebişiniz kilo alsın 🤰🤰🤰👼
ebru_ecrin_demir Benim geceleri en büyük sorunum huzursuz ayak sendromu kızıma hamileken yakalandıgım bu hastalık hamilelik dışında çok nadir tutuyordu ama tekrar hamile kalınca yine nüksetti kafayı yedirtiyor geceleri derin uykuya dalamıyorum
NurDemir 7+5 ve son bir haftadır sabah bulantılarım var,iştahsızlık,ani hareket edince kasıkta batma hissi oluşuyor.
Ezgistn 7+3 benimde . Herşeyden tiksiniyorum sabahları uyanır uyanmaz kusuyorum sonra bişeyler yiyorum yediklerimi yine kusuyorum. Kabızlık yaşıyorum. Sadece katı şeyler yiyebiliyorum sulu yemek et köfte tavuk ve tatlı yiyemiyorum. Zaten yediğim herseyde yemek boruma Kadar ustuste dizilmiş gibi bir his oluşturuyor. En kötüsude hiçbir şey yapamaz oldum ne yemek yapabiliyorum ne dışarı cikabiliyorum nede bir işimi yapabiliyorum. Depresyonda gibiyim inşallah geçici bir durumdur eski duzenimi çok özledim