Mervebktmr Benimde 11. Haftada ikili tarama testinde doktor erkeğe benzettim ama kesin değil dedi hayirlisi dogumum kasımın 24 u insallah🥰
Zeyno26 Bani dogumum 21 Kasım diye gözüküyor, 11 mayısta muayeneye gittim 12 haftalıkken yani erkeğe benziyor dedi zaten rüyamda görmüştüm ben de hep erkek hissediyordumm ama bir ay sonra kesin söylerim dedi :)
Glsm48 Zeyno26 benimde 21 kasım doğumum , geçen hafta bende kontrole gittim ilk kız gibi dedi sonra erkeğe benziyor sonraki kontrolde netleştirelim dedi 👼🏻 Benim içime hep erkek doğuyor ☺️
orkidehaniimm Glsm48 sağlıkla al kucağına insallah nedense Kasım bebekleri çoğunlukla erkek gibi ya da bana öyle mi denk geliyor🤔, benimde daha belli değil 14+3 üm şuan ikili taramada 12 haftada erkeğe benzettim dedi ama bakalımm haftaya belli olur inşallah🙃🌸
Mucizem4111 Bu ayın sonunda randevum var doktor o zaman belli olur dedi bakalım merakla bekliyorum 🙂 ikizlere hamileyim gönlüm bir kız bir erkekten yana 🙂
Derya2021 busegrr 19 mayıs bende 12 haftalık olucam ama cinsiyet tahmın olarak soylerım kesin söyleyemem dedı 🤗
Betul-91 10 haftalıkken tahminde bulundu sadece doktorum hafta 13 hafta olacağız belki biraz daha netleşir ☺️
Mucizebeklerken1 Bizede başta 3 kasım söylenmişti 12.Haftada kız dedi doktorum şuan 15 haftalığız tekrar kız doğum içinde 31 ekim dedi 🤰🏻