Bani Sadece_anne benimde gec döllenme canım bende 14 haftalığım senın ne kadar gerıden gelıyo benım 2 hafta
sumeyyee28 Benim de kasım’ın ilk haftası gözüküyo doğumum. Kasım 6 benim de doğum günüm. Eğer zorunlu sezeryan olursam kendi doğum günüm olsun istiyorum. Cinsiyeti de henüz öğrenemedim 13+5im 10 gün sonra randevum var bakalım öğrenebilecek miyim 🤰
Sebihaygt292700 Kasımın sonu doğum dedi ama muhtemelen yine erken doğum yaparsın kasım başı gibi demişti doktorum şuan 12+3 deyiz henüz belli olmadı mayıs sonu insalalah
Yarensss Bani doğumum 4 kasim olarak görünüyor 12+1 de ögrendik cinsiyetimizi prenses annesi olucam insallah 🥰🥰😍
Rozeri 12+2 de tarama testinde kıza benziyor denildi ama yanılma payımızda var dediler bakalım bayramdan sonra net öğreniriz inşallah ☺️ 3 Kasım doğumumuz
huma2018 Bani 11 + 3 de gitim erken dedi şuan 13+4 deyim 16 haftamda gitcem inşallah öğrenirim siz kaç haftalık öğrendin zmj
2inciannelik huma2018 bana da erken dedi 1 ay sonra gel dedi o da 7 hazirana denk geliyor . Allahım zaman geçmek bilmiyor 13 deyim su an .
huma2018 Bani doğumunda eğer günüde olursa tam düğün gününe denk geliyor 11 ayın 12 düğün tarihimiz Allah nasip ederse yavrumuda o zmn alcam inşallah 🤲🏻😊