Ozge1123 28 haftada şeker yüklemesi yapıldı .1.saat 136. 2. Saatte 147 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi doktorum ne gibi bi tedavi uyguluyorlar çok yüksek değil gibi geldi ama bilemedim
aysenunur Ozge1123 bende de var canım daha 17 haftalıgız şekerin var dedi doktor dahiliye diyet verdi
Ozge1123 aysenunur çok mu yüksek değğerlerim sizce zateeen dikkat ediyorm bu üçüncü testim 170 çıkmıştı iyice azaltım ekmeği kestim bu kadar çıktı
Eymenalperen19 Benimde gebelik şekerim var ve insülin kullaniyorum benim daha erken cikti 12 haftadan sonra çıktı şekerim ilk diyet verildi ona rağmen düşmedi insülin verdi doktor
Ozge1123 Eymenalperen19 bu değerlerle bana insülim başlarlar mı . Bide dahiliyeye gidince yine şeker yüklemesi yapmazlar dimi
Eymenalperen19 Ozge1123 doktordan doktora degisiyo benim 205 cikiyodu tokluk şekerlerim diyet ve insülin ile düştü baya
Tanem_34 Bende şeker yüklemesi yapılmadan şekerim yüksek çıktı hemen diyabet doktoruna yönlendirildim şimdi günde 4 defa insülin vuruluyorum ve diyetim var..