Serapveminikleri Masalimiz28 benim 2 ci çocuğum cnm öyle herşeyi tikistirmam 🙏10 li ve 5 hastanesi seti , çorap,bez,göğüs pedi,ped,ağız mendili,muslin örtü kendim için pijama takımı 2 tane çorap iccamasir bunlar
Ruyasusam Masalimiz28 Benimde son 89 hiç bisey almadık. Bayramdan sonra hastane çantasına koyacak kadar ufak tefek şeyler almayı düşünüyorum. Diğer ihtiyaçları da son ay alacağım galiba 😊
Littlespy Masalimiz28 ben cinsiyeti belli olunca Excel üzerinden tablo oluşturdum, aylara göre ihtiyaçları böldüm. İşim kolaylaştı kafam da rahat. Siz de bir liste yapın isterseniz o şekilde daha kolay ilerlenir.
heyecanli1anne Masalimiz28 Internetten e-bebek, cıvıl, lcw güvenilir siteler ve malları pamuklu güzel tavsiye ederim. Beden olarak 0-3 ay çok almayın 4,5adet yeterli, hemen büyüyor bebek. 3-6 arasi alabilirsiniz zıbın 9 10tane alabilirsiniz yine kademeli olarak örneğin 0 ay bir iki diğerleri 3 6 ay iyi olur
Masalimiz28 heyecanli1anne İnşallah yasaklardan sonra başlayacağım ve evet çok fazla küçük bişey almak istemiyorum çünkü herkes çabuk büyüyor diyor🤗
Baloncuk41 Besik falandamı yok yoksa sadece kiyafet mi eksik direk besikten basla hemen gelmiyo nevresim battaniyeleri puset bebek arabası banyo küveti kovası filesi hastane cikisi zibinları bebek bezi ıslak mendil sampuanları bebeyağı bebek deterjani yumusatici ates olcer sana lohusa pijaması atleti kilodu depend göğüs pedi ilk aklima gelenler
Masalimiz28 Baloncuk41 Beşik var sadece Başkada şuan için bir şeyi yok yasaklardan sonra başlayacağım almaya
asyahumam Masalimiz28 yani tabi ki öyle her şeyi doldurmamak lazım ama en az 7-8 takım olmalı bence çocuk bu çünkü kaka yapacak ya da kusacak sürekli çamaşır yıkanmaz 😍 inşallah biz de yasak sonunda kalanları halledeceğiz sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🌸
Aryanil21 Masalimiz28 canım bebek giyim mağazam var sayfamızda var istersen bakabilirsin videolar listeler hersey var kendimde ne yaptıysam size de yardımcı olabilirim alman gerekenlerde ama öyle çok fazla eşya almana gerek yok cok hızlı büyüyorlar
Aryanil21 Masalimiz28 instagram da aryam_bebe ordayan yazın isterseniz ben size yardımcı olurum her konuda 🙂 benmde 35 günüm kaldı odası hariç hepsini tamamladım odayı da ilerleyen zamanlarda düşünüyorum