akgunbirsen Busbushatun övünmedim ki bence siz insanları çok yanlış anlıyorsunuz. 4 aylık olup çok yediği için kilo olarak göbeği çıkan var onu sağlıklı sayıp benim bebeğime ölür demeleri canımı sıkıyor.
Busbushatun akgunbirsen sizden bahsetmıyorum zaten sıze karsı ole dıyen ınsanları kastettm cahıl dıyee yanı bosverın ne derlerse desınler demek ıstedım bu sebeble sızı ovselerde yadırgasalarda cahıllık bosverın anlamında dedım, sız yanlıs anladınız:)
Serpilbb akgunbirsen karnın büyümesi tamamen bünyeye bağlı ne demek ölür falan takma 😄 bende hamileyim deyip önüne geleni yemedim zaten yiyemedim ama benim 16. Haftada biraz çıkmaya başladı benim fark edeceğim şekilde 😄 kişiden kişiye değişiyor
Semakacan akgunbirsen benim ilk gebeliğim de ilk 4 ay ne göbek çıktı ne de kilo aldım ama 4 aydan sonra 15 kilo aldım göbekte haliyle baya çıktı 😂 ama sizin çok az da çıkabilir kişiye göre değişir şimdi 2. Gebeliğim daha 9. Haftam göbek maşşallah 4 aylık gibi
akgunbirsen Semakacan ben bu günlerin tadını çıkarayım en iyisi 😀 demek ilk hamilelikte daha az belirgin oluyor bir kaç kişi daha yazmış..
Semakacan akgunbirsen evet canım öyleymiş bende 2. Gebeliğimde fark ettim sen bol bol tadını çıkar 😂 sağlıklı olsunlar da kocaman göbüşümüz olsun hiç bi şey olmaz 😍😍
Mom0900 akgunbirsen bende 4. Ayın içindeyim benimde göbeğim yok sen hamile olduğuna emin misin diyorlar 🤦🏻♀️
Tuba11 akgunbirsen Ben 8 ayı bitirmek üzereyim daha bu ay çıkmaya başladı göbeğim 😊 ilk zamanalr bende kafama takıyordum niye yok diye. Doktorum haftasına göre vs herşeyi iyi güzel iç karnın genis ne güzel işte dedi 😊😊 takmayın kimseyi 😘 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
akgunbirsen Tuba11 Tuba11 sizinkisi maşallah yani 🥰 8 ay ve yeni yeni çıkıyor demek harika gerçekten. 😻
Cigdemss akgunbirsen benim 7. Ayda çıktı,26haftadannsonra hafif bir şekilde, 28 den sonra hızlı bir şekilde çıktı
akgunbirsen Cigdemss herkes o haftalardan sonra hızla çıktığını söylüyor o zamana kadar tadını çıkarmak lazım demek ki. 🥰
Humeyra35 akgunbirsen tovbe tovbe sen onlari takip umursama. Ben 5 aylikken boyleydi hersey gayet yolundaydi sadece karnimin ici genisti ve ilk gebelik oldugu icin belli olmuyordu. Bana da zayif kucuk dogar falan diyorlardi bosyere uzulmusum agzi olan konusuyor iste. İnsallah gonlunce olur hersey 😘😘
akgunbirsen Humeyra35 amin cümlemizin gönlünce olsun inşallah 🙏🏻 aynen valla ağzı olan konuşuyor ölüm, sakatlık falan tövbe yarabbim. Neyse siz de atlatmışsınız o günleri. 🧡
tugbaoztrk akgunbirsen Doktor herhangi bi sorun yok diyosa sıkıntı yoktur zaten. Benimde çıkmadı sizin gibi son aylarda birden çıktı 😊